Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување
На гениталиите да ми е истетовирано Филипус Аугустус Теофрастус Бомбастус фон Хокенхајм Парацелзиус:vozbud:

И пирс на веѓа.

Би се истрижал на нула, чисто онака да видам како ќе ми стојт. :)

пирс на веѓа,ама од дома не ми даваат:(:toe:

Сакам да ми пораснит косава и конечно да можам да ја носам пуштена, а не вака морам цело време да ја фаќам зш сум ко подвижна грмушка.
И можда ќе ми е ваква :vozbud:... само кафеава

taylor-swift-photos.jpg

Hmmm...pa se mislam da si napravam siski nesto da eksperimentiram, ama neznam se nesto samo me predomisluvaat pa nezz so ke pravam...ako si napram ke vi se pofalam:smir:

На гениталиите да ми е истетовирано Филипус Аугустус Теофрастус Бомбастус фон Хокенхајм Парацелзиус:vozbud:

И пирс на веѓа.

со кој фонт ова?? 0.5?? хахахах

Него би променил облека али немаме НИШТО во земјава за машки нешто асално :)

би сакал да си ја променам гардеробата...

со кој фонт ова?? 0.5?? хахахах

Него би променил облека али немаме НИШТО во земјава за машки нешто асално :)
Си го осетил па што даваш ваков коментар?

Фризурата сакам да ја сменам ама немам идеаа:toe:

Smeniv imig posto se ishisav bas kako so se zamisliv i top mi stoi ostanuva uste da poracam leki plava boja i pirs eden nad gorna usta od desna strana samo so decko mi ne mozam da se razberam :vozbud: ne saka da se pirsam :tapp: i mn se nerviram poradi toa :uvo:

Bi stavila pirs na vegja i bi se ofarbala ko Avril(plava so rozevi rameni) :vozbud:
I namesto obicnite leki sto gi nosam bi kupila u boja, imam hazel eyes (svetlo kafeavo so maslinesto) ali sakam pozeleni da mi se ili plavi haha

ми ставила пирс на уста :vozbud:а иначе денеска сменив бојата на косата од црвена на некоја си демек кафена али некако темно испадна :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom