2013 Gulf Cup of Nations |5.01.2013 - 18.01.2013

Кој ќе го освои Gulf Cup of Nations

• Бахреин

Гласови: 4 6,5%
  • Кувајт

Гласови: 9 14,5%
  • Ирак

Гласови: 12 19,4%
  • Оман

Гласови: 6 9,7%
  • Јемен

• Катар

• С.Арабија

Гласови: 14 22,6%
  • УАЕ

Гласови: 5 8,1%

• Вкупно гласачи
    62
Статус
Затворена за нови мислења.
На зафрканција го кажав ова бе, ама коа станува збор за арапи, се е можно. Сега гледам преносот ваѓаа 2-3 од стадион со лисици на раце (ако не се лажам)

едит: -_--__---_.png

Седи мирен Х2 ја чекам ( :icon_lol: ) , мада кошарка ќе ме сјебе претходно :facepalm:

blanco после прво навиваме за Сауди Араби па ќе одиме по дома лепчиња да вртиме :)
ми се покопија термините бе :@ ама добро што не ги гледам :@
заедно треба да гледаме за да победиме :cool:

Дербито за Ирак.
Едит: Утре нема фудбал, дури в Вторник. Да се биде или не за мојот Катар.

16:15 Катар - Оман
19:15 Бахраин - ОАЕ

Don't forget me. :pipi:

Кувајт води 1-0 против Јемен, водство за тимот со најмногу глорихантери. :icon_lol:
jovanovski
Слабо Јемен, слабо. :icon_mrgr:
Не бевме спремни за овој меч. Капитенот имал пријател, кој имал пријател, кој имал пријател, на кого му умрела сестрата на бабаму и сега сите се во депресија :pos:
заборавив да го гледам натпреварот ако има некој хајлајтс или снимка нека прати :)

Не бевме спремни за овој меч. Капитенот имал пријател, кој имал пријател, кој имал пријател, на кого му умрела сестрата на бабаму и сега сите се во депресија :pos:
заборавив да го гледам натпреварот ако има некој хајлајтс или снимка нека прати :)

Повели. :)

Кој е побратимот шо гласал за С.Арабија нека каже, да договориме заедно да ги гледаме утакмиците на нашите пулени. Ќе има славење после, навивачки реквизити јас ќе донесам.

И ја гласав за СА, имам дрес од Мохамед Ал-Сахлави а и плус Френк Рајкард им е тренер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom