2013 FIFA Confederations Cup |15 - 30 June| Brasil

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион

• Бразил

Гласови: 48 18,5%
  • Шпанија

Гласови: 46 17,7%
  • Јапонија

Гласови: 8 3,1%
  • Мексико

Гласови: 10 3,8%
  • Уругвај

Гласови: 12 4,6%
  • Тахити

Гласови: 61 23,5%
  • Италија

Гласови: 69 26,5%
  • Нигерија

Гласови: 6 2,3%

• Вкупно гласачи
    260
Дали и 2 ќе им дадат...
Kiribati 1 - 17 Tahiti
Tahiti 7 - 0 Cook Islands
Samoa 1 - 10 Tahiti
Се надевам дека ќе ја продолжат серијата:
Тахити-Шпанија 24-2 (овие 2 Торес ќе ги даде :D )

Тактика им е тоа.
На пример еве кај нас цела репрезентација да игра лошо, теретот ќе падне само кај еден демек тој ја заебал утакмицата.
Овдека тренеров еднаш да викне "ТЕХАУ ГОВЕДО ЕДНО САМО АКО НЕ СИ ИГРАЛ ПОДОБРО МАМАТА ТИ ЈА ИБАВ" одма цела репрезентација се подобрува. И затоа по 17 гола на утакмица даваат.

Уште од малечок, Бразил!

Ако не се лажам, кој го освои ова чудо, обично не го освојува наредното СП.
Така да, очекувам Бразил да го освои Купов на конфедерации, пошо Светското ќе го лапне Аргентина, на сред Маракана.

Ако не се лажам, кој го освои ова чудо, обично не го освојува наредното СП.
Така да, очекувам Бразил да го освои Купов на конфедерации, пошо Светското ќе го лапне Аргентина, на сред Маракана.

Да не им с еповтори историјата од 1950 година, со УРУГВАЈ:cool:

Па за Уругвај и не само затоа што Суарез игра таму, туку ми беа симпатични за гледање уште од пред СП 2010. Инаку на која основа се одбираат учесниците на овој куп, првиот и вториот од континенталните првенства или?

што ви е на вас бе тахити :facepalm:

Финале Уругвај-Бразил и Уругвај ги плеска поштено едно 4-0, па има цел Рио де Жанеиро да гори. :icon_mrgr:

Бразил ќе биде форсиран но не верувам дека нешто ќе направи, слаби изданија имаат во последно, не гледам како би можеле да ги победат Шпанија, Италија или Уругвај. Симпатични ми се и сакам да го освојат но како што стојат работите тешко.

Типувам на Италија... :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom