Stre3T Danc@ The definition of #BFABB Член од 10 април 2009 Мислења 1.690 Поени од реакции 146 5 јануари 2010 #17 Not a girl...not yet a woman.
Maryah.C Be a bee Член од 9 јуни 2006 Мислења 4.001 Поени од реакции 710 Возраст 34 6 јануари 2010 #18 Започна... концерти лето.. и заврши
S Sookie Гостин 6 јануари 2010 #19 па потоа имаше : па потоа 3 месеци вака: во септември: после септември мноооогу на крај заврши со ама пак 2010 ми почна мнооооооооогу добро
па потоа имаше : па потоа 3 месеци вака: во септември: после септември мноооогу на крај заврши со ама пак 2010 ми почна мнооооооооогу добро
Красулка Replay & Undo Член од 3 јануари 2009 Мислења 1.508 Поени од реакции 1.157 6 јануари 2010 #22 Започна Проследено со мноогу Но во секој случај имав незаборавно Незаборавни и најсакани имаше и малце повеќе од ова Ама во секој случај беше мноогу
Започна Проследено со мноогу Но во секој случај имав незаборавно Незаборавни и најсакани имаше и малце повеќе од ова Ама во секој случај беше мноогу
I Ilumious Патник, педер, поет, администратор, масон Член од 29 јануари 2007 Мислења 84.962 Поени од реакции 195.501 Возраст 34 Локација Пустец 6 јануари 2010 #23 СП во ракомет, фамозниот последен гол на братучед ми кој ни даде причина за славје уште долго Па потоа пролетта беше исполнета со: (смеење, не мачки, да не се сфатиме погрешно) Па :party1: Следеа летото неколку натпревари: Па следеше полнолетството: Па: :devil3: Матурска екскурзија: Па потоа имаше баш позитивни моменти кои не ги очекував па дури и вака реагирав (девојчево на мене личело): За на крај да ја завршам: Баш вака, со стил ја завршив :pos2: Тоа е тоа
СП во ракомет, фамозниот последен гол на братучед ми кој ни даде причина за славје уште долго Па потоа пролетта беше исполнета со: (смеење, не мачки, да не се сфатиме погрешно) Па :party1: Следеа летото неколку натпревари: Па следеше полнолетството: Па: :devil3: Матурска екскурзија: Па потоа имаше баш позитивни моменти кои не ги очекував па дури и вака реагирав (девојчево на мене личело): За на крај да ја завршам: Баш вака, со стил ја завршив :pos2: Тоа е тоа
Гладиус notusually Член од 14 август 2008 Мислења 5.508 Поени од реакции 1.728 6 јануари 2010 #24 Првите неколку минути од 2009 беа: Следниот период беше Некаде на пролет и започнаа патешествијата Нажалост поминав и тука Потоа на одмор Па после тоа, откако се вратив Дојде и овој ден А потоа долго очекуваната екскурзија И годината заврши
Првите неколку минути од 2009 беа: Следниот период беше Некаде на пролет и започнаа патешествијата Нажалост поминав и тука Потоа на одмор Па после тоа, откако се вратив Дојде и овој ден А потоа долго очекуваната екскурзија И годината заврши
Х Ханзо Гостин 7 јануари 2010 #25 1. 2. 3. 4. 5. Со „“ моменти толку кратки што не успејаа да се истуркаат за слика.
Фокси Talk nerdy to me Член од 11 октомври 2007 Мислења 2.358 Поени од реакции 1.390 13 јануари 2010 #26 Почна....