Киксови

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Васко: Абе онаа емче женско е?
Во водата има батерии(бактерии)
Ване: Сашко де кажи некој тенисери!!
Сашко: еми Медал ...(Надал)
Дајте ми една вода со чаша
Дува снег Ветер до коленици!

1 кикс кој е општо познат од едно рикле :vozbud: е вака иде да купува бурек и вика колку ви е четвртина бурек и му кажуваат 40 и овој после тоа вика а тогаш колку ви е осмина 2 бетер кикс кој јас го кажав за жал на пијанооо беше сакам да си купам осмина хамбургер:pos2:

Една другарка:
Оде кај некој човек ,за некоја работа и овај ја питал уз маабет а ти шо си му на тушето (татко и е тушето) и оваа : тушето ми е на мене син хахаахах :pos2::pos2:

Еден мој другар ...наместо Гоце Делчев кажа Гоче Делчев :pos2::pos2:

За бурек станува збор:
7 со месо и 1 со 8

Седи шо ќе праиш тука.

Професор: Веднага напушти собата оти ќе те запишам во дневникот со неоправдан:tapp:
сакаше да каже: Веднаш напушти ја училницата зошто ќе те запишам во дневникоt и ќе ти напишам неоправдан.

jas kiksiram neso i moj drugar mi veli ama kisk hoho sum se pomocal od smenje :pos2:

Ван контрола ова се дешаваше
една другарка порачвит хамбургер и келнеров и носи хамбургер и другаркава го гледат и му викат: АБЕ ЈАС ТИ ПОРАЧАВ ХАМБУРГЕР ДА МИ ДОНЕСИШ!!!!!!!!!!

Емка:(ја заебаваја дека сме 16ти феврувари,бтв ова се дешаваше на 14ти)Ам море ак сме 16ти тогаш јас два дена не сум прибрана дома

Професорот по ликовно:Можете да нацртате илустрација од сердарот од МАЈКЛ ЏЕКСОН :vozbud:
Другарка ми:Кога е 1ви мај?
Јас:у среда
Другарка ми:А кога се слава? :pos2:

другарка: Абе психо, ти знаиш дека ----- е трудна?!?!
јас: Еее аман беее од шо е трудна? :pos2::pos2:

Како така ти прашуваш без да прашаш!? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom