Васко: Абе онаа емче женско е?
Во водата има батерии(бактерии)
Ване: Сашко де кажи некој тенисери!!
Сашко: еми Медал ...(Надал)
Дајте ми една вода со чаша
Дува снег Ветер до коленици!
1 кикс кој е општо познат од едно рикле е вака иде да купува бурек и вика колку ви е четвртина бурек и му кажуваат 40 и овој после тоа вика а тогаш колку ви е осмина 2 бетер кикс кој јас го кажав за жал на пијанооо беше сакам да си купам осмина хамбургер:pos2:
Една другарка:
Оде кај некој човек ,за некоја работа и овај ја питал уз маабет а ти шо си му на тушето (татко и е тушето) и оваа : тушето ми е на мене син хахаахах :pos2::pos2:
Професор: Веднага напушти собата оти ќе те запишам во дневникот со неоправдан
сакаше да каже: Веднаш напушти ја училницата зошто ќе те запишам во дневникоt и ќе ти напишам неоправдан.
Ван контрола ова се дешаваше
една другарка порачвит хамбургер и келнеров и носи хамбургер и другаркава го гледат и му викат: АБЕ ЈАС ТИ ПОРАЧАВ ХАМБУРГЕР ДА МИ ДОНЕСИШ!!!!!!!!!!
Емкаја заебаваја дека сме 16ти феврувари,бтв ова се дешаваше на 14ти)Ам море ак сме 16ти тогаш јас два дена не сум прибрана дома
Професорот по ликовно:Можете да нацртате илустрација од сердарот од МАЈКЛ ЏЕКСОН
Другарка ми:Кога е 1ви мај?
Јас:у среда
Другарка ми:А кога се слава? :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.