Киксови

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Другарка:Замисли нова година да се падне на петок 13...и се убив од смеење:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::zver:

Не те слушам ми смета сијалицата
Дај еден помфрит со компири
Помина 3 пати пати

Мој кикс од денес:
Значи го земам точакот и одам одам до таму( возам, возам) дур ми текне касно беше веќе ми се згазија од смеење.:)

Отвори наслов,напиши тетратка..
Како да ви е школски другар од градинка..
Каква клима има во Македонија? - Фонко
Буква на Т
Го врзаа за шини го згази авион ...
:)

1.мувај ги брките- наместо бркај ги мувите
2.сите филмови во Америка се синхронизирани :kesa:

колку години имал он кога се родил?
ова една другарка го кажа мн одамна до ден денес и маваме ремет:pos2:

Си седам јас со коњакот у едната рака, цигарата у другата, рацете у џебот и уживам. :vozbud:

Коче:Флева у продавница и пите: имате ли жолти ближалки??? Продава4ката:Да Ко4е:а имате ли зелени ближалки? Продава4ката:Да Ко4е:Епа ај дај ми две црвени :pos2:

Дени:Да виите вчера надвор снег врне ние дожд играме.. :pos2::pos2: А требаше Ние кошарка играме

воа и го викам на другарка ми еднаш коа седевме кај неа
- абе Ели и мене јаболката ми се омилено животно ...
еден другар на час по физика:
- и водата се топи на нула степени ...
- има и мажи од исти пол ... поим неам шо сакав да кажам со воа, битно кажав нели ...

Во школо еден ученик ја праша проф. дали да бриши таблата тој вика проф. да избршам таблата:tapp::tapp: овој ка поцрвени во лице xaxaxaaxax:pos2::pos2::pos2:
Другар мој : Дај еден месо со бурек :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

тема на разговор беше кој ќе тепа на европсково првенство фудбал 2008. и така ние дискутирајки дали ке биде шпанија или германија се убацува еден другар и вика: 'абе и тоа бразилците се многу јаки трчаат ко луди, они 100% ке тепаат на ова европско првенство'
и по ова се разбира следи неколку часовен ремет

Наставничката по англиски:Ај тии што се излезени,да не излеват повеќе

Кога се враќавме еднаш касно на вечер .. Под мало дејство на алкохол, влегвиме во бурекџилница и нарачвиме.. и ајт прво јас одам.. Велам
Пица Бурек Има?

Нема...

Незнаев шо да зеам па пулев таму едно пециво со сирење.. И без да знам шо велам сум рекол..

Епа, дај ко така една пица со сирење.. :pos2::pos2:

edna moj drugar odi vo prodavnica i mu vika na prodavackata dajte mi kocka so tetratki.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom