2.000 Македонци дневно заминуваат на одмор во Гејлада

• Креатор на темата Креатор на темата Airbus
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе сега читав само 10% аранжмани се реализирани за Грција а хит била Сицилија.
Инаку над 2000 Грци влегуваат во Македонија секој ден.

Слично некако ќе биде и со најавуваниот референдум за името,кога е малку поголемата слобода од оваа досегашнава во прашање.:toe:

Браво патриоти! Свака част.

Срам да им е!
Копуци кои и газот би го дале за задоволство а без ронка почит на корените и достоинството!

Слично некако ќе биде и со најавуваниот референдум за името,кога е малку поголемата слобода од оваа досегашнава во прашање.:toe:

AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град

AAA нека само се изгласа промена на име ке видиш каков хаос ке настане во Македонија.Јас знам луѓе што кур не ги боли за Македонија,но знам и фанатици за Македонија каде што многупати се докажаа,а бројот на фанатиците рапидно се зголемува како што гледам,бар во мојот град

Твоја уста божји уши,тешки така да биде.:toe:

Сакаше да каже кешки така да биде мислам :smir:

И после кога кажувам не звучи на добро референдум Братот ме убедува дека македонците биле доволно свесни. Топки варени биле свесни, ова покажува дека доста од „македонците“ се бескичмењаци кои за пари (ЕУ и НАТО) и децата би си ги продале а не па името. И што е најтрагично е тоа што ќе мислат деика ќе добијат пари ама ништо нема да добијат само заблуда во која се наоѓаат.

Гледам пак почнавте препукувања од партиска линија:kafe:

Гледам пак почнавте препукувања од партиска линија:kafe:

Мораме тоа е дел од реалноста,која секојдневно не опкружува,а песимизмот е само реален оптимизам барем за мене.:toe:

many-sheep.jpg

Немам коментар.Сликата е доволна.

:(
би го пуштил само овој наташениот но ми вика дека пораката била прекратка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom