Vikaat za brzo ke ja pustat e sea kolku e toa brzo dali eden den eden mesec nz.Дали ја пуштија на Телеком?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vikaat za brzo ke ja pustat e sea kolku e toa brzo dali eden den eden mesec nz.Дали ја пуштија на Телеком?
Не сте интересни со заебанцииве.Vikaat za brzo ke ja pustat e sea kolku e toa brzo dali eden den eden mesec nz.
Ок нема више, само не ми персирај се осеќам старо.Интересни филмови даваат само глупото е што повеќето се веќе прикажувани на други телевизии. Пред некој ден го даваа оној за Џастин Бибер Believe кој истиот го имаше МРТ 1 прикажано.
Исто и за серијава што ќе ја даваат The Bridge. Таа серија скоро заврши на МРТ 1, МРТ 2 приметив вчера вртејќи дека ја емитуваат.
Истиот дистрибутер го имаат и тоа е доста лошо што нема некој закон да не смее едно исто да кружи на повеќето наши телевизии во текот на една година или две.[DOUBLEPOST=1525171163][/DOUBLEPOST]
Не сте интересни со заебанцииве.
@Klima ured беше „сериозен“ и „интересен“ со неговите „вистински, конкретни, оригинални“ мислења.Не сте интересни со заебанцииве.
Можеби и беше интересно пред еден месец ова ама сега веќе не е. Доволно беше едно исто пишување.@Klima ured беше „сериозен“ и „интересен“ со неговите „вистински, конкретни, оригинални“ мислења.
Да и тоа два пати ја има на 13 и 751. На 751 како HD квалитет што врска си нема и на двете позиции /реден број сликата е истата.
Не знам зошто е баш на 13 и дали е случајно но можеа да ја пополнат дупката која остана на 7 кога згасна Сител 3.фала многу
а на канал 13 е ради боки 13? некои велат дека случајности не постојат
Ја чуваат за А1 телевизијаНе знам зошто е баш на 13 и дали е случајно но можеа да ја пополнат дупката која остана на 7 кога згасна Сител 3.
Кој знае таа телевизија дали повторно ќе се врати а и да се врати нема да биде истото што некогаш го знаеме.Ја чуваат за А1 телевизија
Не знам зошто е баш на 13 и дали е случајно но можеа да ја пополнат дупката која остана на 7 кога згасна Сител 3.
Од пред некој месец.а нема повеќе сител3? од кога?
Тежок месец за Лила - по хакнувањето, .
Од пред некој месец.