1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Пишале РЕТРО. Добро знаат што значење има зборот РЕТРО ? РЕТРО е нешто од минатото но ова се сеуште свежо и повеќето е од пред некоја недела.

Последно уредено:
Пишале РЕТРО. Добро знаат што значење има зборот РЕТРО ? РЕТРО е нешто од минатото но ова се сеуште свежо и повеќето е од пред некоја недела.

Можда мислеле ретроспектива? xD хахаха

Lele ovoj Sergej moze slobodno da se proglasi za naj cringe licnost na godinata, ste mu gi videle tie videata na instagram "wrecking tools"? :facepalm: kako moze be sekoja budala u eter da ja pustaat, kriteriumi nekoi ima li??

Lele ovoj Sergej moze slobodno da se proglasi za naj cringe licnost na godinata, ste mu gi videle tie videata na instagram "wrecking tools"? :facepalm: kako moze be sekoja budala u eter da ja pustaat, kriteriumi nekoi ima li??
Сеа му го глеав тоа видео. (edit: ау повеќе биле :| ) Дефинитивно сум видел вакви други атеншн хорс глупи видеа на нетов, само не од македонци :D Едино шо имам да кажам за тоа е: се надевам чисти му се алативе шо ги лиже, јако ќе е да закачи нешо за глупостиве :angel: А за критеируми за луѓе у етер кај нас дефинитивно нема. Провери на најпознатите наши телевизии какви ги има, овој на златен ќе ти личи ;)

Последно уредено од модератор:
Стереотипи или не, да не беа геј фешн дизајнери повеќето звезди немаше да знаат да се облечат.

Обично тие шо хејтате фешн хејтате само ради тоа шо вие не сакате да следите мода и се облакате по ваш вкус (не дека е лошо тоа, ок е да си имаш свој стил) ама не мора да јадеш лајна за тие шо сакаат фешн нели? А тоа дека малку луѓе се замарале со тоа си грешка, многу повеќе од младите сега се замараат за тоа отколку тие од постари генерации :D Ако си ти 50 години ок разбирливо е и нема потреба за понатамошен муабет на темава.
.
Нц, уште постар сум, уште 3-4 години до пензија имам....

Види, како што јадам за Драган Таневски и Лајла, за различни секташи, за Реља и Раста и за сите останати шлајмови, така ќе јадам и за фешнот, инфлуенсерите и блогерите. Зошто? Затоа што сите овие работи се исти. Тотално непотребни, тотално погрешни и тотално надуени. Не гледам како тоа што некој улав таму преку барата решил, а Сергеј и локалните фризерки преџвакале дека годинава модата ќе е во црвената боја или црната фарба би ме тангирало мене, а сите други луѓе што си држат до себе и како би ни помогнало во животот.

Нц, уште постар сум, уште 3-4 години до пензија имам....

Види, како што јадам за Драган Таневски и Лајла, за различни секташи, за Реља и Раста и за сите останати шлајмови, така ќе јадам и за фешнот, инфлуенсерите и блогерите. Зошто? Затоа што сите овие работи се исти. Тотално непотребни, тотално погрешни и тотално надуени. Не гледам како тоа што некој улав таму преку барата решил, а Сергеј и локалните фризерки преџвакале дека годинава модата ќе е во црвената боја или црната фарба би ме тангирало мене, а сите други луѓе што си држат до себе и како би ни помогнало во животот.
*and while BilboBaggins was squeaking about all the unnecessary things of the universe, thousands of beauty bloggers and fashion designers were making their cash *

Ги видов видеата на Инстаграмот на Сергеј... овој не ми изгледа на троа арен во главата, како ли го ставиле пред малите екрани? :unsure:

Нешто што можеби повеќето ќе ве израдува е што наскоро ќе почнат со серии и првата серија што ќе ја пуштат е The Bridge.
Истата серија скоро одеше и на МРТ 1.

Дали ја пуштија на Телеком?
Да и тоа два пати ја има на 13 и 751. На 751 како HD квалитет што врска си нема и на двете позиции /реден број сликата е истата.

јас на 751 ја гледам секој ден, како за нијанса боље ми делува или можда ми се причинува не знам баш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom