Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можда мислеле ретроспектива? xD хахахаПишале РЕТРО. Добро знаат што значење има зборот РЕТРО ? РЕТРО е нешто од минатото но ова се сеуште свежо и повеќето е од пред некоја недела.
Сеа му го глеав тоа видео. (edit: ау повеќе биле :| ) Дефинитивно сум видел вакви други атеншн хорс глупи видеа на нетов, само не од македонциLele ovoj Sergej moze slobodno da se proglasi za naj cringe licnost na godinata, ste mu gi videle tie videata na instagram "wrecking tools"?kako moze be sekoja budala u eter da ja pustaat, kriteriumi nekoi ima li??
Нц, уште постар сум, уште 3-4 години до пензија имам....Стереотипи или не, да не беа геј фешн дизајнери повеќето звезди немаше да знаат да се облечат.
Обично тие шо хејтате фешн хејтате само ради тоа шо вие не сакате да следите мода и се облакате по ваш вкус (не дека е лошо тоа, ок е да си имаш свој стил) ама не мора да јадеш лајна за тие шо сакаат фешн нели? А тоа дека малку луѓе се замарале со тоа си грешка, многу повеќе од младите сега се замараат за тоа отколку тие од постари генерацииАко си ти 50 години ок разбирливо е и нема потреба за понатамошен муабет на темава.
.
*and while BilboBaggins was squeaking about all the unnecessary things of the universe, thousands of beauty bloggers and fashion designers were making their cash *Нц, уште постар сум, уште 3-4 години до пензија имам....
Види, како што јадам за Драган Таневски и Лајла, за различни секташи, за Реља и Раста и за сите останати шлајмови, така ќе јадам и за фешнот, инфлуенсерите и блогерите. Зошто? Затоа што сите овие работи се исти. Тотално непотребни, тотално погрешни и тотално надуени. Не гледам како тоа што некој улав таму преку барата решил, а Сергеј и локалните фризерки преџвакале дека годинава модата ќе е во црвената боја или црната фарба би ме тангирало мене, а сите други луѓе што си држат до себе и како би ни помогнало во животот.
Одлична тамблр реплика.*and while BilboBaggins was squeaking about all the unnecessary things of the universe, thousands of beauty bloggers and fashion designers were making their cash *
Одлична тамблр реплика.
Пиши им на мејл, ќе ти одговорат.Дали ја пуштија на Телеком?
Да пуштена еДали ја пуштија на Телеком?
Да и тоа два пати ја има на 13 и 751. На 751 како HD квалитет што врска си нема и на двете позиции /реден број сликата е истата.Дали ја пуштија на Телеком?