1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дебилов има 69 пати повеќе познавање во мода отколку ти и 99% од овие што го ругате овде што имате. Ако си самоуверен дека си боље од него пријави се и пробај да му го земеш работното место :D
да имаше познавање колку што се продава дека има, немаше да има бланширана коса во 2018 година па и бонус комбинација со Дали мустаќи, замина бланшот во историјата со Бекстрит Бојс. Знаеме дека има такви секции каде што се коментираат модните изданија ама ликов е ту мач.

да имаше познавање колку што се продава дека има, немаше да има бланширана коса во 2018 година па и бонус комбинација со Дали мустаќи, замина бланшот во историјата со Бекстрит Бојс. Знаеме дека има такви секции каде што се коментираат модните изданија ама ликов е ту мач.
Тоа ти се вика "so last season"...
Дерат невести шо ги шминкаат за свадба, ќе свртат еднаш у годината на некој саем у Милано со визер и у Скопје слетуваат ко богови....а кој ги знае натаму? Отприлика никој.

Ај за мустаќот ок, ама за косата сериозно? :D Сива коса е хит у последно време, посебно на запад. Тука се ретки мажи со сива коса (фарбана) и кога е у мода и кога не е, а моментално е..[DOUBLEPOST=1525001969][/DOUBLEPOST]
У реду е СерГеј!

Знаеме дека „странските телевизии“ кај шо си го гледал оригиналот од ѓубрево се српски пинк и шит копија на шит идеја за тебе е генијално.
Кога ќе ми прикаже идеја, сценарио, луѓе, техника, посветеност - тоа е продукција....ова е травестит со желба за внимание застанат на пулт за да троши време у програмата.
Прочитај ми ги еднаш зборовиве како што треба и ќе сфатиш колку си глуп.

Цоугх, цоугх...
Леле колку си инвентивен со серГеј, не могу да верујем... Треба нешо да ме погоди тоа или? :D Ебате ретардираниот.
Кој српски пинк бе, ти ги оставам тие на такви ко тебе да ги гледаат, ипак за малограѓанштина се такви телевизии. Никад не сум добил казнени на форумов ама ко шо гледам у скоро време ќе добијам од вакви wannabe паметњаковичи кретени ко тебе.

Треба за сите да важи законот, ако го почитуваат другите нека го почитуваат и овие. Знам дека АААВМУ ќе реагираат и следат за да реагираат за многу македонски телевизии но треба колку што можат побрзо да реагираат.
Дечко, ги здоболе сите за категоризацијата.

Леле колку си инвентивен со серГеј, не могу да верујем... Треба нешо да ме погоди тоа или? :D Ебате ретардираниот.
Кој српски пинк бе, ти ги оставам тие на такви ко тебе да ги гледаат, ипак за малограѓанштина се такви телевизии. Никад не сум добил казнени на форумов ама ко шо гледам у скоро време ќе добијам од вакви wannabe паметњаковичи кретени ко тебе.

Ако не е пинк тогаш се оние телевизиине со кардашијани шо вртат 24 саати - бетер.
Нема да те казнат модераторите. Гледаат дека господ више завршил работа кај тебе со казнуење штом си дошол на дереџе за сергеј да се распрааш.
Не знам кој би подместил глава вака за шупакот сергеј освен сам себе ако се брани....евентуално ако ти го дал еднаш и ти остаил утисак.

Дебилов има 69 пати повеќе познавање во мода отколку ти и 99% од овие што го ругате овде што имате. Ако си самоуверен дека си боље од него пријави се и пробај да му го земеш работното место :D
Лгбткјуѕз особа што се замара со мода....и после не чинеле стереотипите:pos:

Самиот концепт на фешн е дебилен бе бате, едино кокошки и некои ко тебе се замараат за тоа, а се разбира и вакви преваранти ко "полицаецов" кои ги дерат горенаведените.

Имал познавање во мода бе:pos:. Вау. ВАУ. Алал да ти е Серџо, имаш познавање од мода.:cuc:

Лгбткјуѕз особа што се замара со мода....и после не чинеле стереотипите:pos:

Самиот концепт на фешн е дебилен бе бате, едино кокошки и некои ко тебе се замараат за тоа, а се разбира и вакви преваранти ко "полицаецов" кои ги дерат горенаведените.

Имал познавање во мода бе:pos:. Вау. ВАУ. Алал да ти е Серџо, имаш познавање од мода.:cuc:
Стереотипи или не, да не беа геј фешн дизајнери повеќето звезди немаше да знаат да се облечат.

Обично тие шо хејтате фешн хејтате само ради тоа шо вие не сакате да следите мода и се облакате по ваш вкус (не дека е лошо тоа, ок е да си имаш свој стил) ама не мора да јадеш лајна за тие шо сакаат фешн нели? А тоа дека малку луѓе се замарале со тоа си грешка, многу повеќе од младите сега се замараат за тоа отколку тие од постари генерации :D Ако си ти 50 години ок разбирливо е и нема потреба за понатамошен муабет на темава.[DOUBLEPOST=1525008924][/DOUBLEPOST]
Ако не е пинк тогаш се оние телевизиине со кардашијани шо вртат 24 саати - бетер.
Нема да те казнат модераторите. Гледаат дека господ више завршил работа кај тебе со казнуење штом си дошол на дереџе за сергеј да се распрааш.
Не знам кој би подместил глава вака за шупакот сергеј освен сам себе ако се брани....евентуално ако ти го дал еднаш и ти остаил утисак.
Хахаха, ок знаеш кои телевизии се очигледно. :D
Кој е господ? Постои ли и такво нешто?
Замисли Сергеј не го ни знам во живо а и нејќам да го знам пошо многу ми изгледа некако умислен како човек ама не му го негирам квалитетот во професијата што ја работи.

Дечко, ги здоболе сите за категоризацијата.
Треба да се почитуваат закони, неможе за едни да се праат на Тошо а други да добиваат опомени за тоа. Веќе гледам ставиле категоризација.
А кога ќе почнат со редовна програма?
Сериозно ова ? Они веќе се почнати со редовна програма.

Сериозно ова ? Они веќе се почнати со редовна програма.
Е не би рекла,имаат две до три емисии,ги даваат вторит дел од денот,а наредниот ден од сабајле ги репризираат.Значи маат програма,пола ден!

Треба да се почитуваат закони, неможе за едни да се праат на Тошо а други да добиваат опомени за тоа. Веќе гледам ставиле категоризација.
.
Тоа да. Не може за едни вака, а за други онака.

Инаку, никому од публиката не го здоболе за тоа, но тие глобални интегративни процеси носат обврски за почитување на такви норми.

Сергеј можеби има познавање во мода ама глупо е во државава до детали да се замараш кој што облекол.

Со тие плати, трошкови во животот за храна, школување деца, сметки плаќање добро е што народот барем колку толку пристојно се облекува.[DOUBLEPOST=1525016832][/DOUBLEPOST]
Е не би рекла,имаат две до три емисии,ги даваат вторит дел од денот,а наредниот ден од сабајле ги репризираат.Значи маат програма,пола ден!
Епа 30 дена се пројдени откако е почната телевизијата. Можеш да приметиш мала екипа се водители и новинари.

Хахаха, ок знаеш кои телевизии се очигледно. :D
Кој е господ? Постои ли и такво нешто?
Замисли Сергеј не го ни знам во живо а и нејќам да го знам пошо многу ми изгледа некако умислен како човек ама не му го негирам квалитетот во професијата што ја работи.

Господ е figure of speech.
Нема врска дали некој е лгбт и не е пресудно дали се гаѓа у дупе за да биде некаков си дизајнер или чоек од мода.
Валентино прво станал познат по стилот, па после дека имал дечко, а сергеј и негови еквиваленти се прво познати по хомосексуалноста, па после по паламудењето дали нечии чорапи одговараат со дебелина на веѓи.
Од каде ти ги знам телевизиите? Па не гледам многу тв, ама на Nat Geo, Discovery, Arte неам видено самозван експерт као твојов идол. По пат на дедукција...
Слободно навредувај ме...знам дека гејовите се многу суетни, па нема да ти се љутам многу.

Од тоа што имам видено, сосема солидна е програмата. Нормално, се надеваме на збогатување, а има најави.
Ме чуди само што не е вклучена српска шунд програма со оглед дека Боки ги промовираше тие српски песни и риалити шоуа.

Господ е figure of speech.
Нема врска дали некој е лгбт и не е пресудно дали се гаѓа у дупе за да биде некаков си дизајнер или чоек од мода.
Валентино прво станал познат по стилот, па после дека имал дечко, а сергеј и негови еквиваленти се прво познати по хомосексуалноста, па после по паламудењето дали нечии чорапи одговараат со дебелина на веѓи.
Од каде ти ги знам телевизиите? Па не гледам многу тв, ама на Nat Geo, Discovery, Arte неам видено самозван експерт као твојов идол. По пат на дедукција...
Слободно навредувај ме...знам дека гејовите се многу суетни, па нема да ти се љутам многу.
Знаеш што значи зборот идол воопшто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom