Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако има добра програма и вреди човек да гледа HD но засега сеуште е слабо.ostaj toa kazuvaat HD kanal a kvalitetot na slikata uzas![]()
za toa mi bese I pomislataАко има добра програма и вреди човек да гледа HD но засега сеуште е слабо.
На Телеком сликата е сосема ок, како што пишав дури и подобра од на другите македонски тв канали. На стримот на сајтот е безвезе кога имаат филм. Логото црно се губи на филмовите со Letterbox или како и да се викаше форматот кога има црни линии горе и доле.
Каде може да се види емисијата на Сашо Ордановски,имаат јутуб канал или сл?На Орданоски му го средиле добро студиото, али доста црно со црвено и се тоа рециклажа од предхони емисии на Томато.
Како што ми изгледа истото од Вардар ТВ е.На Орданоски му го средиле добро студиото, али доста црно со црвено и се тоа рециклажа од предхони емисии на Томато.
Каде може да се види емисијата на Сашо Ордановски,имаат јутуб канал или сл?
Toa позадината е од Томато, а масата е изгледа нивна бидејќи е правена во изглед на бројката еден како на логото.Како што ми изгледа истото од Вардар ТВ е.
1ТВ и БМЈ Медиа Груп ги носат светските модни брендови во Скопје
Некакви си конференции ќе имало со првите луѓе на Gucci, Dior, Versace, YSL и Givenchy со искуства за мода нешто.