1TV.mk (национална и интернет телевизија)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
ostaj toa kazuvaat HD kanal a kvalitetot na slikata uzas :)
Ако има добра програма и вреди човек да гледа HD но засега сеуште е слабо.

На Телеком сликата е сосема ок, како што пишав дури и подобра од на другите македонски тв канали. На стримот на сајтот е безвезе кога имаат филм. Логото црно се губи на филмовите со Letterbox или како и да се викаше форматот кога има црни линии горе и доле.

Ако има добра програма и вреди човек да гледа HD но засега сеуште е слабо.

На Телеком сликата е сосема ок, како што пишав дури и подобра од на другите македонски тв канали. На стримот на сајтот е безвезе кога имаат филм. Логото црно се губи на филмовите со Letterbox или како и да се викаше форматот кога има црни линии горе и доле.
za toa mi bese I pomislata

На Орданоски му го средиле добро студиото, али доста црно со црвено и се тоа рециклажа од предхони емисии на Томато.

ovaa tv ke bide hmmmm.... do narednite izbori ;)
nesto slicno kako sitel 3 ....ako dojde do promena na vlasta
ke odi i ovaa tv vo neporvat

На Орданоски му го средиле добро студиото, али доста црно со црвено и се тоа рециклажа од предхони емисии на Томато.
Каде може да се види емисијата на Сашо Ордановски,имаат јутуб канал или сл?

Како што ми изгледа истото од Вардар ТВ е.
Каде може да се види емисијата на Сашо Ордановски,имаат јутуб канал или сл?

Како беше најавувана мислиш кој знае што тв ќе биде, просечни новинари програма со чести репризи веќе видено. Дали ќе доживееме некој да отвори спортска тв?

Како што ми изгледа истото од Вардар ТВ е.

Toa позадината е од Томато, а масата е изгледа нивна бидејќи е правена во изглед на бројката еден како на логото.

Ај ќе видиме какво студио ќе има Тијана. За некоја недела би требало нејзината емисија да стартува од студио со гости и музика.

На Анита Кочишки не и е ново да прави вакви емисии...и на А1 кога беше имаше вакви емисии

Од ова со Тијана некој им ги пријави видеата за copyright....
Аматеризам, а емисијата уште нема премиера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom