Можат ли стриите да бидат отстранети?

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Јас веќе 3 месеци се борам против тие стрии и досега сум имал скудни резултати :( се мачкав со Becutan, павличевата маст и ништо досега не ми помогна многу :( ве молам некој ако знае некоја маст која барем за еден до два месеца сигурно би ми помогнала да ги намалам стриите бидејќи ми излегуваат на повеќе места и не знам што да правам веќе :(((

Здраво луѓе, имам голем проблем со појавувањето на стрии па ако сака некој да ми одговори што имал искуство со стрии дали се спасил од нив што/како користел? Имам на двете раце сеуште се црвени а вчера приметив дека ми се појавиле и на горниот дел од грбот од страните
Фала однапред

Care , so zdravje da si gi nosis:D
Gledaj samo dur e seuste presno i rano da ja mackas kozata i da ja odrzuvas sto pohidratantna i elasticna. Doplnitelno moze vitamin A i E.

Здраво луѓе, имам голем проблем со појавувањето на стрии па ако сака некој да ми одговори што имал искуство со стрии дали се спасил од нив што/како користел? Имам на двете раце сеуште се црвени а вчера приметив дека ми се појавиле и на горниот дел од грбот од страните
Фала однапред
Темава веќе постоеше, ти го префрлив мислењето во неа. Разгледај на страниците наназад, можеби ќе извлечеш некаков одговор.

Сончањето има најголем ефект при отстранување на стриите. Некогаш можи целосно да се повлечат, но со тек на време можат повторно да се навратат. ( барем во мојот случај така беше )

од вежбање во теретана и пиење хемије нагло се развив и ми кажаа павловиќева маст ама павлодерм има разлика и инекција витаминД се крши во неа и се мачка секој ден и да ви кажам помага:)

Да се стабилизира слабеење/дебелеење и ќе добиеш тоа што го сакаш :)

Од овие маркетинг креми и трикови, се` е тоа бесполезно, ако ти се џиткаат пари у ветер, слободно.
Инаку, тие што ги имаш, нема бегање, може само превенција да не се појават дополнителни.
Мене една пријателка, фармацефт, ми смучка коктел од: вода, витамин Д, масло од кантарион и (сикрет ингридиент) масло од овчо крзно. Труеше ко црн Ѓаол, ама ефикасно БРЕЈ!! Ниту една стрија, ма ниту линија, ништо. А подложна ми е кожата на стрии, имам сосем малку, невидливи, на бутките. Си ги носам уште од тинејџ години, пуста љубов за тесни фармерки, шо да праиш. :)

Kozata se siri/splasnuva koga se slucuva nesto drasticno.
Efekt od toa se striite.
Koga ke imas stabilna tezina podolg period togas se vraka vo normala.
Vitamin D pomaga i vitamin E.
Drugo ne znam sto bi pomognalo.
Има ефекти кај тебе, ти ги снемало скрос?

Нема шанси да ги снема скрос, ја од каа почнав да одам на теретана ми се појавиа на грбот се мачкав со една маст и сеа не се познават толку каа пред тоа. Пред тоа беа црвени и се гледаа ептен, и сеа се гледат ама ногу малце..ако а најдам таа маста че пишам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom