Природна боја на коса или фарбање

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би си ја офарбале косата?

• Да

Гласови: 92 40,4%
  • Не

Гласови: 79 34,6%
  • Можеби

Гласови: 57 25,0%

• Вкупно гласачи
    228
..ми се допаѓа мојата боја на коса.Нејчум фарбање, но има некои кои не им личи својата боја и се фарбаа.Имам другарка која има кафеава коса се фарба црвено и топ е, преубава е :pipi:

Имам кафеаво темна коса и имам на план за преку лето да се фарбам црно мислам дека ке ми стои таква а и тоа ми е желба од многу одамна и мислам дека е време да се случи тоа.

Сакам да експериментирам, да сум поинаква. Брзо си здосадвам па менвам боја на коса, само не драстично. Следно во план ми е да ја осветлам ама пусто за то требит многу време и пари, ако не сакам да ја напрам пепел.

Имам плава коса,и шознам мислам дека поубаво ми стое од природната (темно кафена) дека имам зелени очи и бел тен.Хммз сеа у последно време експериментирам со виолетови прамени хаха...изведувам и јас само нешто.

никогаш не сум се осмелила да се фарбам, задоволна сум од бојата на мојата коса

и јас така си мислев....немат да се фарбам ова она.....па ме фатија некој точки....и еве ме сеа....со кафеавкаста коса...накај црвено...и сеа сакам да добијам...кафеава...така чоколадна боја....ама не можам :S:S:S:S.....некој совет?!?!?!??!

Да, зошто да не. Се имам шатирано повеќе пати. Интересно е и не е лошо за промена ... :wink:

Ja iam smega kosa, i site mi vikaat deka izgleda ko farbana ama nema vrska, ne bi ja menjala bojata na mojata kosa nikogas!!

:toe:

и јас така си мислев....немат да се фарбам ова она.....па ме фатија некој точки....и еве ме сеа....со кафеавкаста коса...накај црвено...и сеа сакам да добијам...кафеава...така чоколадна боја....ама не можам :S:S:S:S.....некој совет?!?!?!??!

И мене ми треба совет.
Сакав црвена, сакав сакав сакав и добив. И сеа не сакам више :)..
Знам дека не може мојата природна боја да ја иам у скоро време, не ни сакам, ама сакам да се фарбам светло кафеава. И не знам дали е можно. :S

Anyone ?

Мислам дека ако еднаш се исфарбаш со црвена, црвен сјај мнооогу тешко да се отстрани, освен ако се исфарбаш црна, или да се исфарбаш плава со бланш, па после со некоја светло кафеава фарба, ама косата ќе си ја собираш од на под. Или можеш постепено да ја осветлуваш со вадење прамења, исто со бланш ама не наеднаш за да не ја изгориш цела. И јас бев црвена, сега сум темно кафеава ама црвениот сјај ми остана :/

Може машки да одговараат? може. Одговорив со не. Нема никад да се фарбам. И преферирам женски со природна боја на коса.

Хвала вам пуно.

Леле многу сакам да се шатирам со плаво,ама плаво плаво-индиго,не жуто плаво.
А за фарбање цела коса,не знам,многу ми се свиѓа мојава боја природна што ми е,сега за сега не би ја менувала,можда некад ќе се фарбам или плава или црна или црвена (ајдее се набројав :pos: )
Ха ха Иво :icon_roll

Сеа последново сум црна,арно више ми го нема црвениот сјај,ужасно ми недостига природната боја на коса и сеа маки ќе намачам додека ја вратам.Ама нели тоа е дааалеку во иднината,до тогаш,иако реков дека ова ми е последно фарбање,решив по најново да се исфарбам уште еднаш и готово више не се фарбам.
Инаку,сакам да се фарбам вака
KateWalsh.jpg

или вака(додуше исти се али ај)
ashlee-simpson-pete-wentz.jpg

и ме интересира ако некој знае да ми каже,дали ќе ми избледува со миење?
Пошто стварно не сум расположена више за фарбање на секои 2 недели.

Додека целосно не ми побели косата не ја фарбам.Имам црна коса и вака ми се свиѓа,не би ја горела безвеза.

jas ne bi ja farbal kosata.. kakov sum, takov sum, ubav sum.. :wink:

Па неколку години ја фарбав црна ама ми се смачи, сега ми е природна бојата и фризерката ми рече да не ја менувам многу убава ми била природната:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom