Природна боја на коса или фарбање

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би си ја офарбале косата?

• Да

Гласови: 92 40,4%
  • Не

Гласови: 79 34,6%
  • Можеби

Гласови: 57 25,0%

• Вкупно гласачи
    228
Досега ја немам фарбано косата.Ми се допаѓа природната боја на косата што ја имам.Не сакам да си ја оштетам косата со фарби,барем не сега има време ќе се фарбам допрва:pipi:

Можда е најубаво..ама не пречи да испробаш нова,чисто да вииш како ќе ти стои. Природната моеш да си ја вратиш.
Ја сум фарбана..многупати. Црна првин ја носев две,три години па ја вратив природната костенлива. После си идев со варијанти од истата,за да видам дека црната сепак најубо ми стои и ето пак темна сум. Желба - црвена (иам неуспешни обиди) и пепел. Ммм.

До сега не сум. Ал у најможна блиска иднина Емма добрата ќе биде плавуша. :pipi:

Are you kidding me?..Ти плава?.. Вака ти е боље косата..:pipi:

Он топик: Не сум се фарбала до сега и немам намера..Сметам дека природната боја на коса најубаво ми стои..:smir:

Се фарбав еднаш црна така поубаво ми стоеше али сеа се фарбам темно кафена.:vozbud:

bev isfarbana crna edno vreme, ali sega si ja imam prirodnata boja i taka izvesno vreme ke teram

ja imam farbano samo eden pat i toa skros crna.ke ja isfarbam pak.zosto da ne:toe:

Дефинитивно сум за природна боја на коста, лично не сакм да ја фарбам, моожеби затоа што немам сега такви потреби, а сигурно ако почне да ми обелува дека нема да одам така со бели влакна на главата.
Ама сега за сега сум за природната боја на косава :vozbud:

Светла некоја нијанса на коса имам ... никад не сум била фан на природна боја, сакам да менувам, секој месец нова боја, нова фризура ... :pipi:

Ма....ја, би за природна боја на косата....ама шо прајме со белите влакна :nesvest:
оф....сирота јас:music5:

Ми се допаѓа бојата на коса шо ја имам, ми одговара на тенот и на очите. Имам темно руса коса (светло смеѓа, фризерката вика исти к.. било) и плус ретка ми е косата па не можам да си дозволам да експериментирам со фарбање. Да имав др боја на коса или погуста коса можеби ќе експериментирав. Сега за сега не.:smir:

За природна боја на косата сум не сакам да се фарбам, не сум се фарбала до сега :salut:

сум се фарбала и уште се фарбам:pipi: моментално сум црна, сум била и светло и темно кафеава, со плави, црвени, розеви, зелени прамени :tapp: сум пробала се освен плава и нема намера, најубава сум црна:kesa:
искрено мислам дека е подобро да се зачува природната боја на косата, ама ја сум таква сакам да експериментирам...

не би се фарбала зашто баш ми е супер бојата на косата.Имам здрава коса па така да сметам ако се офарбам може да ја уништам.
Многумина ми викаат дека црна боја одлично ке ми стои(поради мојот стил веројатно) но сепак не би се одлучила на тој чекор.

prirodnata boja na mojata kosa e medova. pred 5 god. ja ofarbav vo crvena taka sto sega redovno ja bojadisuvam. so boite ne eksperimentiram, osven letoska koga se ofarbav crna. nikogas ne sum bila rusokosa osven kako dete koga sum imala mnogu svetla kosa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom