Каде после средно?

• Креатор на темата Креатор на темата dino-jr
  • Време на започнување Време на започнување

Каде после средно?

• Технички науки

Гласови: 5 25,0%
  • Медицински науки

Гласови: 3 15,0%
  • Општествени науки

Гласови: 7 35,0%
  • Ќе барам работа

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе си седам дома

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе бегам во странство

Гласови: 1 5,0%
  • Ќе кликнам без врска

Гласови: 4 20,0%

• Вкупно гласачи
    20
  • Гласањето е завршено на .
планирам да продолжам на Музичката Академија во Штип...ама чек прво средно нека се заврши..последна година е ама...

Филозофски - на психологија или филолошки - англиски и француски

На Феит: смер или ИКИ или КСИА ама најверојатно на ИКИ.:)
Или пак да се предомислам во последен момент да продолжам во родниов град Велес ....:helou:

Биологија и Хемија земав матура,така да нешто поврзано со ова ќе биде.
Уште матурава да помине :wink:

Pa sea sum treta sredno ama zdravje da e otkako kje zavrsham odluchiv na FEIT smer IKI. Slusam imalo golema konkurencija za da se zapishesh ama obozavam matematika uste otkako znam za mene :wink: taka da drugo neshto ne ni sakam da ucham.

Изгледа на Правен-Политички науки, па после ке видиме:smir:

Na Gradezen ili na Arhitektura ili na Sumarski vnatresen dizajn:)
Ke polagam informatika matematika fizika i makedonski pa prvo da polozam pa posle zdravje :):pipi:

i dont know i`m just messed up!
но како што рече Сбитхарт на феит ики.

Не знам не сум одлучил ако идам идам медицина ... :)

Се мислам мегу Стоматолошки и Економски:toe:

Па...најверојатно ќе се упишам за Забен - Техничар во виша школа во Скопје (или како ја викаат сега подруго не сум сигурен). 3 години се учи занает е, и ако имаш мерак и ако пазиш доволно ќе научиш многу лесно.

Прво да се положи матура. Е после, ќе си ја пробам среќата на Електро, смер ИКИ.

Општествени науки( на ени мени сени ке изберам)

Па...најверојатно ќе се упишам за Забен - Техничар во виша школа во Скопје (или како ја викаат сега подруго не сум сигурен). 3 години се учи занает е, и ако имаш мерак и ако пазиш доволно ќе научиш многу лесно.
ти сега на средно медицинско си? исто и јас сум но тешко бре мајката и треба мн пари за послем затоа ке продолжам нешто друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom