Каде после средно?

• Креатор на темата Креатор на темата dino-jr
  • Време на започнување Време на започнување

Каде после средно?

• Технички науки

Гласови: 5 25,0%
  • Медицински науки

Гласови: 3 15,0%
  • Општествени науки

Гласови: 7 35,0%
  • Ќе барам работа

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе си седам дома

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе бегам во странство

Гласови: 1 5,0%
  • Ќе кликнам без врска

Гласови: 4 20,0%

• Вкупно гласачи
    20
  • Гласањето е завршено на .
Се мислев меѓу архитектура и машински ама изгледа машинец ќе станувам :) и јазиците многу ми одат

Изгледа Информатика ќе е, ама има време.

Економски, Правен или Менаџмент..
можда и допрва ќе се менвит желбава..

не сум уште сигурна, ама некоја економска струка ќе е :)

има време ама здравје боже детектив нешо полиција таква работа:wink:

знам,ама многу е различно од стоматолог до забен техничар,а јас несакам на стоматологија ова ми е поинтересно, а и ова е со 3 а стоматологија со 6 год
...сепак фала на советот :)
Да, ама финта е што ти не мора да чекаш да га завршиш факс за најдеш работу... можеш да бидеш негде асистент на пр.

se dvoumam megu FEIT i PMF
pomagajte
i pisete po edna recenica zosto edniot a ne drugiot
Кој и да га завршиш на коња си, а што са тешки, тој да не ти збору!!!

Иначе после средно.... у пи... мат...ну!!!

Се двоумам дали да заминам во странство, Швајцарија на пример, или да останам тука. Веројатно ако останам би се запишал на државен универзитет, освен ако Штуловиот не ми излезе во пресрет со смер на кој би се запишал. Најдобри кадри се вадат на државните факултети. Не сум толку очаен, ниту пак мрза да отидам на некој приватен. А што се однесува на изборот, не можам да одлучам меѓу софтверски инжењеринг, за што веќе имам големи предзнаења, или пак да продолжам со она кое највеќе ме влече. Со квантната физика. Во секој случај, би отишол на електро.

Јас пошто сакам биологија и хемија се мислам за природно-математички отсек хемија ама не знам уште
Ако знај некој како е таму мислам тешко, лесно, убо, неубо или нешто ако има некои нови смерој нека пиши.

Информатика и компјутерство во Љубљана.

Posle sredno ke idam na blago,a mozda i na gorko.Pa ne znam ili mozda na krajno :smir:

Или стоматологија или медицина. Би сакала у странство да се запишам на факултет ама тешко.

Значи колешка =)

И јас се двоумам меѓу стоматологија и медицина...а сега сум забен техничар ама не е то то...
Странство ако се укажи прилика зошто да не:toe:

Сакам да одам на Криминалистика ама изгледа сепак ќе се одлучам за Менаџмент на информациски системи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom