Каде после средно?

• Креатор на темата Креатор на темата dino-jr
  • Време на започнување Време на започнување

Каде после средно?

• Технички науки

Гласови: 5 25,0%
  • Медицински науки

Гласови: 3 15,0%
  • Општествени науки

Гласови: 7 35,0%
  • Ќе барам работа

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе си седам дома

Гласови: 0 0,0%
  • Ќе бегам во странство

Гласови: 1 5,0%
  • Ќе кликнам без врска

Гласови: 4 20,0%

• Вкупно гласачи
    20
  • Гласањето е завршено на .
Медицински , но психологија смер.
Или пак филолошки , незнам.Филолошки ми е втор избор.Некако психологија ми лежи повеќе.

Општествени науки, нешто право можда..

Mислам се...најверојатно економски,сметководителство,бизнис и администрација такво нешто.А може и јазик нешто,италијански или англиски ама изгледа првото ке биде.

од тексас ќе идеш у штип?:lud:

иначе ја сакам да учам воено, или евентуално природо-математички факултет!

hmm a kade e toj fax t.e voena akademija jas mislam deka e ukinata nz ne sum siguren

На правен факултет на додипломски студии имаш само правосуден смер (и новинарство и политички науки) а после третата година ако сакаш да продолжиш на постдипломски имаш избор меѓународно право:)
Мора на постдипломски студии да одиш за да учиш меѓународно.

zarem praven e so 3 godini ?????????????????????????

hmm a kade e toj fax t.e voena akademija jas mislam deka e ukinata nz ne sum siguren

Не сум се распрашал, знам дека имаше............. ако не, имаш полициска у Идризово:)

abe slucajno vrtev po net i najdov strana od voena akademija amaaaa za nesrejca stranata bese vo obrabotka :S:S

Hmm epa vaka se mislam megu praven , tehnicki smer informatika, ili ekonomski pp e sega na praven po zavrsuvajneto treba da se polagaat 8 ispiti vo advokatskata komora vo sk a ako ne polagas togas dzabe ucejne, a pak na informatika ima programirajne i toa e tezok predmet barem sto sum slusnal od drugi. i sega nz sto da pravam :toe::toe::toe::toe:

Рано ми е уште,прво средно да се изгура :pipi: Иначе ми се иде на фармација :wink:

Jas od mal znam deka ke odam na praven ama neznam nisto za nego pa nekoj aako znae neka kaze(kolku god treba,tesko lesno....)

Pozdrav :smir: :helou:

Деца после средно занат џабе учите коа со дипломи седат без работа, вака занат увек има работа паричка немојте да се заебете ко мене шо ми викаа учи да не работиш и сварно сеа не работам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom