The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Не се гледаат сликите кај мене, а баш не можам да спијам мирно ако не видам за што се работиСпавате ли мирно?
Одиме на титула на РГ?![]()
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се гледаат сликите кај мене, а баш не можам да спијам мирно ако не видам за што се работиСпавате ли мирно?
Одиме на титула на РГ?![]()
![]()
![]()
Немаше слики во мојот пост, лошо си виделНе се гледаат сликите кај мене, а баш не можам да спијам мирно ако не видам за што се работи![]()
Го фатив при крај, не изгледаш нешто посебно..барем последните 5-10 минутиГо гледаше некој документарецот?
Ако некој има линк нека постави од англиска верзија, гледав нешто на Youtube руска верзија и нервира коментаторот со преводот или ако знае кога би имало реприза на Eurosport.![]()
Го гледав целиот документарец, го симнав од на еден руски торент сајт.Го фатив при крај, не изгледаш нешто посебно..барем последните 5-10 минутиНе беше за сите 10 титули туку изгледаше како да е за оваа титула само...ма да шо знам, можда на старт биле првите 9
![]()
DajГо гледав целиот документарец, го симнав од на еден руски торент сајт.
Океј е, како што кажа, ништо посебно. Долг е 25 минути и се базира само на Ролан Гарос 2017.
Во документарецот се опфатени сите 7 мечеви на Надал, а и некои моменти измеѓу мечевите, интервјуа, тренинзи и некои необични снимки на пат до Ролан Гарос, една минута посветена за неговиот роденден и моментот кога го гледа финалето на ЛШ итн.
Ако некој го сака торентот слободно нека каже, се работи за резолуција 1920x1080 (Full HD) и е "тежок" 1.66 GB.![]()
Многу беа влажни условите, а рака на срце и "бомбите" на Болели функционираа совршено, па така изгледаше тежок мечот.Не е баш у најдобра форма во моментов некако![]()
Неего.....бооооооо![]()
страшен е овој Надал
![]()
![]()