Русокоси или црнки?

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки сакате повеќе?

• Русокоси

Гласови: 121 35,5%
  • Црнки

Гласови: 220 64,5%

• Вкупно гласачи
    341
isabelle напиша:
црнки, се тооолку тоолку демоде.

а плавушите со изразито црн корен у што спаѓаат???
Во плавуши спаѓаш Изабеле. :wink:

аааах Пазете што зборувате Асид.. не друго, фотомонтажни слики да не ти покажале од мене? :)

дефинитивно црнки..и по можност во плава тангица..........:music3: :music3: :music3: :music3:

Шо сакате пишете.. ги шинавме плавушите!!:baeh::baeh::baeh::wink:

The`bItCh напиша:
Шо сакате пишете.. ги шинавме плавушите!!:baeh::baeh::baeh::wink:
lele pa na forumov site crnki :icon_lol: :icon_lol: bitch goddess sho e rabotava ima li nekoja plavusha ps FORZA NEGRO

Луѓе дајте гласајте за русокоси многу избегаа овие црниве:se_ molam

Сеа коа ќе ги викнам јас моите.. ќе заминиме уште повеќе!
Викај ти кого сакаш, јас сум повлијателна од тебе!:baeh::wink:

Ок верувам дека ти си повлијателна од мене само не знам шо им е на луѓево пошо појше луѓе што ги знам не дека не сакаат црнки али појше се палат на плавуши :lud:

Али добро црните водат сеа за сеа признавам :cuc::cuc:

yin yang напиша:
Аууууу, мажиште! На „алатката“ креваш дури 102,4кг?!??!

Ами колку креваш со раце, на бенч? :pos:
Zavisi kolku si teska i do amortizacijata na mestaza za psotavuvajne na racete:icon_cool
Dosea se imam otkazano od 102,4kg (i na race i na takvo) zatoa ja postaviv kako granica.. ali za tebe ke se pomacime ako treba. :wink:.

isabelle напиша:
црнки, се тооолку тоолку демоде.

а плавушите со изразито црн корен у што спаѓаат???

ова звучи на фарбана плавуша..али не е битно,не е мое да судам
како и дае,коа сме веќе кај демоде,ако убаво разгледаш по светските модни списанија,или барем пуштиш fashion tv,нема да најдеш ниедна плавуша,посебно не со изразито црн корен...
значи сепак црнки се во предност..донекаде бидејќи имам заприметено доста привлечни плавуши

I want blond Jap from China, especiall if her name is Do Me!
Шега... а бре зависи од глаата што ја носи косата пред се.
Ај вака ке го поставам ова. Знам една кајганџика која ја имам видено во сите бои. Највеќе ја сакаф коа имаше светло костенлива боја.

Plavushi !
Pojaki se nema sto, plavo si e plavo :)
Najjakite devojki od playboy 70% se plavushi.Mislam deka toj procent kazuva nesto:)
Cist primer, vleguvas u kafic sedat 5 devojki, od koi 3 crni i 2 plavusi i prvo pogledot ti zastanuva na plavusite.Crnite znaat deka sme bolje, pa za da ne omalovazat pocnaa i vicevi za nas da smisluvaat:baeh:
Crnive pa se isporaduvaa sto vodat, ali ako neka se raduvaat hehehe.Aj ve molam uste eden vic za nas smislete sto pobrzo :pos::pos::pos:

Во право си за плавушите.Стварно се појаки нема што:music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom