Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Филмов е познат, со еден црнец комичар, мислам дека е Крис Рок ама ич не сум сигурна. И тн. Крис Рок е дедо кој раскажува на некој за некои двајца кои биле во затвор, и филмов уствари го прикажува времето у затворот и на крај овие двајца изгледа ќе побегнат.

"Life " со Еди Марфи и Мартин Лоренс.

Филмов е познат, со еден црнец комичар, мислам дека е Крис Рок ама ич не сум сигурна. И тн. Крис Рок е дедо кој раскажува на некој за некои двајца кои биле во затвор, и филмов уствари го прикажува времето у затворот и на крај овие двајца изгледа ќе побегнат.
овој да не е?
без крис рок

http://www.imdb.com/title/tt0111161/

Барам еден филм.(тоа шо памтам)Според снимката околу 80десетите сниман.Приказната е -еден тип со долга коса,наоѓа или купува едни црни наочари и со нив гледа работи што не можел да ги види претходно.Нешто коо скриени пораки.

Има еден македонски филм, комедија, снимен негде пред 10-ина години во врска со Стара нова година. Знае некој кај може да го најдам?

Дај кажете ми као се вика хоророт со оној мајсторот шо краде у една куќа и тој шо го заробил семејството и се бркаат по соби. Иначе тој убиецто заробува луѓе во црвена кутија. Малце глупо објаснив али мора некој да го знае филмов...

Може е офтопик али нема каде :!(

Препорака за филмови слични на Transporter/Taxi?

Беше Август месец минатата година на Хрт1 даваа еден сериски филм но не го пишуваше името на телетекстот , Мислам мислам дека во главната улога беше Лиам Нисон филмот одеше вака..Типот живее во стан и му дојде пакет на кој пишуваше DO NOT OPEN но тој го отвори и во него имаше мали пластични војничиња и кога го остави пакетот тие војничињата решија посекоја цена да го убијаат (односно тие беа живи)...Но не ми е толку за тој филм колку за целиот серијал на филмови и секоја серија си имаше посебна приказна...Па ако некој нешто гледал нека пише како се вика тој серијал..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom