Помош: Барам еден филм!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Филмов е познат, со еден црнец комичар, мислам дека е Крис Рок ама ич не сум сигурна. И тн. Крис Рок е дедо кој раскажува на некој за некои двајца кои биле во затвор, и филмов уствари го прикажува времето у затворот и на крај овие двајца изгледа ќе побегнат.
"Life " со Еди Марфи и Мартин Лоренс.

T

Tetro

Гостин
Филмов е познат, со еден црнец комичар, мислам дека е Крис Рок ама ич не сум сигурна. И тн. Крис Рок е дедо кој раскажува на некој за некои двајца кои биле во затвор, и филмов уствари го прикажува времето у затворот и на крај овие двајца изгледа ќе побегнат.
овој да не е?
без крис рок

http://www.imdb.com/title/tt0111161/

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Барам еден филм.(тоа шо памтам)Според снимката околу 80десетите сниман.Приказната е -еден тип со долга коса,наоѓа или купува едни црни наочари и со нив гледа работи што не можел да ги види претходно.Нешто коо скриени пораки.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Има еден македонски филм, комедија, снимен негде пред 10-ина години во врска со Стара нова година. Знае некој кај може да го најдам?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Дај кажете ми као се вика хоророт со оној мајсторот шо краде у една куќа и тој шо го заробил семејството и се бркаат по соби. Иначе тој убиецто заробува луѓе во црвена кутија. Малце глупо објаснив али мора некој да го знае филмов...

Z

ZeroStyle

Гостин
Може е офтопик али нема каде :!(

Препорака за филмови слични на Transporter/Taxi?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Беше Август месец минатата година на Хрт1 даваа еден сериски филм но не го пишуваше името на телетекстот , Мислам мислам дека во главната улога беше Лиам Нисон филмот одеше вака..Типот живее во стан и му дојде пакет на кој пишуваше DO NOT OPEN но тој го отвори и во него имаше мали пластични војничиња и кога го остави пакетот тие војничињата решија посекоја цена да го убијаат (односно тие беа живи)...Но не ми е толку за тој филм колку за целиот серијал на филмови и секоја серија си имаше посебна приказна...Па ако некој нешто гледал нека пише како се вика тој серијал..

Kajgana Shop

На врв Bottom