Фан Клуб: Зенит

• Креатор на темата Креатор на темата MILAN4EVER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Модератор или не, сепак сум приморан да ги читам твоите глупости. Напиши нешто интересно, макар и испровоцирај ама спакувај го тоа убаво. И што ако сите 100тина форумџии кои пишуваат во фудбал постираа како тебе, хухух хихихи хехехе најаки сме нема да тепате, блаблабла?:vozbud::tapp::drk:и др смајлиња.

Ако ти се дискутира на туѓите фан клубови, пофалби/критики за тимот ок, никој не ти брани. Ако не, остани си во фан клубот Јуве бидејќи ионака со ваквите постови само му ствараш работа на модераторите.
Чекај бе.. Ако мислиш дека си модератор и дека ако навиваш за Интер имаш право на се?? Не бе брат... Само сега ти ги зголемија крилјата со тоа што те ставија модератор и сега леташ многу високо... Пази да не падниш... Еј абе слушам сте сакале да го купите Дел Пиеро во Интер да ве учи слободни удали како се шутираат... Вистина е ова или само трач??:pos2:Што толку па интер... Тој што постигна... Кога играл последно финале лига на шампиони?? Ако не го преместеја Јуве Серија Б уште ке седевте на со 14 титули колку имате таму... Секој кој гиби има право да се лути, да сере... Секој има паво на тоа... И ако освоивте 2 титули таму по ред, мислите дека сега Интер е незапирлив... Па пола екипа од Интер, е донесена од Јуве... Не заборавај на тоа.. Се гледаме во Серија А... Тогаш ке имаме што да кажуваме...:wink::helou:

Чекај бе.. Ако мислиш дека си модератор и дека ако навиваш за Интер имаш право на се?? Не бе брат... Само сега ти ги зголемија крилјата со тоа што те ставија модератор и сега леташ многу високо... Пази да не падниш... Еј абе слушам сте сакале да го купите Дел Пиеро во Интер да ве учи слободни удали како се шутираат... Вистина е ова или само трач??:pos2:Што толку па интер... Тој што постигна... Кога играл последно финале лига на шампиони?? Ако не го преместеја Јуве Серија Б уште ке седевте на со 14 титули колку имате таму... Секој кој гиби има право да се лути, да сере... Секој има паво на тоа... И ако освоивте 2 титули таму по ред, мислите дека сега Интер е незапирлив... Па пола екипа од Интер, е донесена од Јуве... Не заборавај на тоа.. Се гледаме во Серија А... Тогаш ке имаме што да кажуваме...:wink::helou:

Темава е фан клуб: Зенит!
Никаде не гледам да пишува Интер!
Уште еден доказ за вашата малоумност, btw знаев дека сте патетични ама не знаев и дека сте до толку па си ги викате малоумните другарчиња да ве бранат. Стопати сум ви рекол, за џабе не провоцирајте и почнувајте дискусија со мене ако не знаете да кажете двазбора во врска со темата. Секогаш таа дискусија завршува со ваше одење со глава во ѕид и патетикус реченицата: модератор си. Истото и кога незнаевте што веќе да пишите во Италијанско првенство темата. Па кој фактор е зборот модератор, кога нити сум модератор на фудбал, нити на фанклубовите?

Аааа и то преку куроф ми, сто постови со вакви имбецили сум приморан да гледам и да се расправам. Не сум должен јас тука да читам глупости. Еднаш, двапати, трипати... стотти пат ви е ова. Повеќе во фудбал нити отварам, нити пишувам. Бетер од подфорумот кошарка и фан клубовите во кошарка го направивте подфорумов, ебати децата бездетство.

Срамота.
Одеби, не ми треба да ми реплицираш. Еве веќе зажалив што пред некој ден те тргнав од листата на блокирани членови.

Уште еден доказ за вашата малоумност, btw знаев дека сте патетични ама не знаев и дека сте до толку па си ги викате малоумните другарчиња да ве бранат. Стопати сум ви рекол, за џабе не провоцирајте и почнувајте дискусија со мене ако не знаете да кажете двазбора во врска со темата. Секогаш таа дискусија завршува со ваше одење со глава во ѕид и патетикус реченицата: модератор си. Истото и кога незнаевте што веќе да пишите во Италијанско првенство темата. Па кој фактор е зборот модератор, кога нити сум модератор на фудбал, нити на фанклубовите?

Аааа и то преку куроф ми, сто постови со вакви имбецили сум приморан да гледам и да се расправам. Не сум должен јас тука да читам глупости. Еднаш, двапати, трипати... стотти пат ви е ова. Повеќе во фудбал нити отварам, нити пишувам. Бетер од подфорумот кошарка и фан клубовите во кошарка го направивте подфорумов, ебати децата бездетство.

Срамота.
Одеби, не ми треба да ми реплицираш. Еве веќе зажалив што пред некој ден те тргнав од листата на блокирани членови.
Добро интелегенцио... Прв си... Кој е како тебе... Никој... Јас каде што бев баниран и си останав банриан бе бато... На Интер... Па знајш јас колку сакам да влегувам на тој Фан Куб?? Срце ми препекува за таму... Офа беее...:kesa::kesa:

Срамота.
Треба уште многу леб да јадете за да не стигнете:baeh::baeh:

abe jove dosta kenjas bez veza, ebati moderatorot ebati, posle ti ke kazuvas tuka ne pisuvajte gluposti, bidete kulturni ili taka nesto, daj molim te pa ti prv pocna da pisis gluposti na fan klubov i so ti tvoite zborovi da vregas sekogo, ebati decata ebati detstvoto- ostavi gi decata neka si pisat ako si tolku postar pa ti vo tvoeto detstvo ne si ni imal komjuter pa sea naceka pa ke izigravas kurtasak tuka, ebati mockoto i preku k*ov ako me baniras od temava moj posleden post tuka,

im go rasturivme fan klubot na navivacite na zenit so tvoite sranja , nekoj od moderatorite neka go zabrise malce da lici na fanklub

Тооо,браво Зенит ајде ве имам 1...Овој Дани сварно прекрасен играч !:vozbud::vozbud:

Каква игра ејј секоја чест :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Овој Реал да го ставиш у џеб не е мала работа:zver::zver:
А и какви шанси само имаа Дани и Аршавин ама тоа е големите екипи секогаш ги прате среќата:toe:

Браво ги уништија,само што немаа среќа!Каква игра развија секоја чест:smir:

Супер игра ама немаа среќа...

Супер игра, ама спортската среќа не беше на ваша страна. Ајде куп уефа ќе играте пак. :)

добра игра само немаате среќа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom