Фан Клуб: Зенит

• Креатор на темата Креатор на темата MILAN4EVER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што немаа среќа денес. Одлично играа и заслужија да биде барем нерешено.

Штедете милионите на Гаспром малку.
Добар состав, фали класа.

немавте среќа ај не се секирајте 2ри во групата ке бидете јуве се тутурутки

Го уништија Реал целосно дури и жал ми беше што не успееа да земат барем бод но Реал искусно си даде два гола и си чекаше контра напади Зенит има добар тим само му требе мала поправка во дефанзивниот ред мислам на стоперите оној французинот и дечкото што си закопа авто гол нека се селат на клупа а на нивно место да дојде Крижанац и да си го купат Денис Колодин бомбардерот од Москва.Аршавин,Ањуков,Дани,Зиријанов кој според мене е еден од најдобрите деструктивци во Европа има потенцијал само треба да се стекне малце искуство и се ќе биде супер.:salut:

добра игра,многу шанси но без реализација се надевам дека ќе тепаат следните натпревари ама авто гол си даде тој :pos2:

Не заслужија синоќа да изгубар, али :toe::toe:. Повеќе среќа против БАТЕ Борисов во наредното коло ... :nesum:

мноогу ми е криво затоа што Зенит и Бате Борисов 100% заслужија да победат!
Посебно зенит, за натпреварот со реал уште сум зашеметен од страшната игра, а за натпреварот со Јувентус не ме чуди, тие се навикнати да победуваат на жабарски начин....

Руската мафија го наместила триумфот на Зенит во УЕФА �

Властите во Шпанија отвориле истрага за местење на натпреварот од минатогодишното полуфинале во УЕФА Купот во Санкт Петербург, во кој рускиот Зенит го победи минхенски Баерн со 4:0. Шпанските власти во март, годинава, во Мајорка го уапсиле Генадиј Петров, шеф на рускиот мафијашки клан од Санкт Петербург, Тамбовскаја. Во телефонски разговор, снимен од шпанската полиција, тој потврдил дека Зенит ја купил победата за 50 милиони, но не навел во која валута. Десната рака на Петров, Леонид Христофоров, кој исто така е притворен, уплатил голема сума во кладилница, токму на резултат 4:0 за рускиот клуб, за што имало и докази. Вложеното пак, повеќекратно му се вратило, бидејќи коефициентот за таква кладба бил дури 82:1.
Според шпанските медиуми, истрагата ја води познатиот шпански судија Балтасар Гарзон, кој е во постојан контакт и со германски власти. Раководството на минхенски Баерн веднаш се огласило дека “немаат никаква врска со случајот“.
Зенит го совлада Баерн со вкупен резултат од 5:1, а поразот од 0:4 во реваншто, е најтешкиот што тимот од минхен го доживеал во еврокуповите во зиминативе 31 години. Зенит, подоцна стана и победник во Купот на УЕФА, откако во финалето го совлада шкотскиот Глазгов Ренџерс со 2:0.
Од неодамна пак, УЕФА оформи посебна единица за борба против мафијата од кладилниците, а под истрага завршиа дури 25 средби од УЕФА Купот. Меѓу нив, засега, не е полуфиналниот дуел меѓу Зенит и Баерн.

Ај да си ебаш векот.. :vozbud:

Честитки за победата :smir:
Погребњак и Дани :zver:оој
0 - 2 :vozbud:

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom