Фан Клуб: Зенит

• Креатор на темата Креатор на темата MILAN4EVER
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку многу ги фалат само сега ке ги видиме во Лигата на Шампионите колку ке се јаки со големите гиганти !

утре со јуве а? ајде многу среќа очекувам барем 1 бод

mislis deka ima nekoj navivac za zenit vo makedonija:pos::cuc:

Еве.
Кој ќе остане рамнодушен на фудбалот што го играат?

Ќе го праиме истиов муабет за неколку месеци, сеуште јавноста не е доволно запозната со квалитетите на оваа екипа од Ст. Петерсбург. После она што го видов минатата сезона и играта која ја прикажаа и против екипите како Манчестер, се е можно. Ќе се осудам да одам до таму, што ќе ги промовирам во една од екипите кои ќе ја поминат групата на смртта. На стадионот Петровски може да бидат совладани само од Јувентус, шест бодови се загарантирани против БАТЕ Борисов една победа на Јуве/Реал е доволна за прво место, реми за второ. :)

Зенит е во зенитот! :icon_cool

Јас мислам дека Зенит ќе оди понатаму!Ептен се добри колективно гледано,а и добар тренер имаат!Не треба никој да ги потценува пошто лани покажаа кој се и што можат!

Интересен натпревар ќе биде вечерва Јуве - Зенит. Очекувам да има повеќе голови, а за победникот стварно не знам, ќе биде неизвесно до крај. Му посакувам среќа на Зенит и прва победа во ЛШ ... !!!* :wink:

ај да ги победи на јуве

Незгодна екипа се Зенит,а тоа и го докажаа.Натпреварот ќе биде интересен,но не би смеел ништо да типувам.Очекувам возбудлив меч и доста голови.

Многу ме интересеира што ќе направат Зенит вечерва. Ако ги победат Јувентус ќе биде интересно :).

Зенит е во зенитот. ЈА играви во калдилница 2-2, инаку многу ми се допаќа нивниот начин на игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom