Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Без навреди *
Браво за Шпанскиот тренер... Ѕвер е ... поразов е негов :helou:

nekako slab natprevar od spancite,no koga togas morase da dojde porazot po pauza od 2 godini ako ne se lazam
samo ne mi e jasno so kur bara ovoj teleto riera vo timot na spanija pa duri i vo prvite 11 go stavaat,i vo liverpool sum go gledal nekolku pati a i vo spanija ne kazuva ama bas nikakva igra toj ti e samo za vo rezervi

Јас мислам дека тоа ќе биде лесна задача за Бразил...А исто и за Шпанија:toe::toe:
Se vide na Spanija kolku im bese lesno...hahaha

ахха сеа со САД полесно здравје :) ќе има петарда.
Hahahah brat neznam dali si primetil ama sekad koa si mn siguren togas ne ispaga taka ...? neli?

abe Spanija ke bide sampion
da ke bide na naredniot kup na konfederacii hahaha

Se vide na Spanija kolku im bese lesno...hahah
е добро де се случува...па како нема да мислиме дека ке и биде лесно кога 35 утакмици немаше пораз...и кава игра имаше плус тоа...ама тоа е...им се случува и на НАЈДОБРИТЕ

na spanija i falese iniesta:nesum:

na spanija i falese iniesta:nesum:
Дефинитивно...

Незнам што се случи,имаа добра игра шпанците ама јеби га се дешава и такво нешто.И плус тоа тешко се игра кога од 11 играчи,19 одат во одбрана,тешко се мине.Повеке срека следниот пат

Искрено ми се стори ќеф што го попушија шпањолциве, секогаш сум за послабите на вакви натпревари:helou:

Ах Рамос,Рамос... Со Кацорла(џокерот) ''најдобри поединци на теренот"
Американциве инспирирани,мотивирани до максимум. :toe:

Се надевам и Бразил ке загуби утре (што е речиси исто како да се надевам мајмун да прозбори,но сепак...:) ) па да гледаме добар фудбал за трето место

Ах Рамос,Рамос... Со Кацорла(џокерот) ''најдобри поединци на теренот"
Американциве инспирирани,мотивирани до максимум. :toe:

Рамос беше супер, тоа што направи грешка...јебига секому се дешава. Тешко дека Шпанија ќе дадеше гол и без да го прими вториот. Во напад беа некако тупи, Виља ќе фатеше топка и не ја даваше на никого, исто ко Пандев за репрезентација, Торес неможеше да ја смири топката, а камо ли да направи шанса...едноставно тапа изиграа сите.

Не оекував Шпанија да биде поразена..Само она ме заеба на спортска..

Зашто не играше вчера Иниеста?
Ах и се гледа колку фали Маркос Сена

Честито трето место.... да се каже сосема заслужена титула :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom