Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samara напиша:Не боли бе. Ништо не е во споредба со породилни болки или шајка во пета.
Ја, како најрано созреан плод во мојот клас, прфпат ми дојде во четврто одделение, на 10 години. Па замисли ме мене, детенце, да менам ,,пелени,, додека другите учат таблица множење. Тогаш немаше ни влошки со крилца...Носев едни огромни влошки кои повеке личеа на вати памук отколку на влошки. Ама ајде, биде и тоа...
Samara напиша:Тогаш немаше ни влошки со крилца...Носев едни огромни влошки кои повеке личеа на вати памук отколку на влошки. Ама ајде, биде и тоа...
ај кога ке ти дојде кажи ми, да се нашминкам и да излгедам убаво ок?Goddess of Chaos напиша:Абе најлошото ми се дешава, МНОГУ ХРАБРОСТ ДОБИВАМ!Многу глупости правам оти ич не ми сече у моментот....па коа ќе ми поминат црните денови си ја чукам главата у ѕид шо сум правелаСама си станувам да се расправам со професорот на секои 5 минути, залапувам луѓе зашо тој ден изгледале многу убаво, натаму да не зборам...А ако не правам нешто од тие стфари, паѓам у депресија ама на секој саат почнувам да се смеам на се па пак паѓам у депресија.Однесувањето додека имам менструација почна да ми еволуира...:S