Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Ама Алвега д мајти јасновидец нема да може после да јасновиди коа ќе го запахне реата од меѓупрстните гасој и печури што ќе дојдат до израз со елиминацијата на ѓубривото (потенцијално). Ќе му солзат очите.

Ко шо глеам, до сеа не му присметало да јасновиди, ама ко си запнал да сечеш - бујрум. Ќе напраиме голем хепенинг на плоштад - пици со пеќурки, сендвичи со мајонез (ју ноу веар фром), сладолед со крем (бел, хехехехе) и пивоооо:music3:.

Не му присметало дека не ми солзат од реата белзебубна. Ама ќе закопа и закорне и токроне као лут кумановски кромид мевлем ќе му се чини кога ќе засекнеме и заштитниот слов ѓубриво ќе паден. Ама, само да утврдиме со торчо дали лајтсејберот ќе сече задригли ноктој.

Извинете, ама шо се дешаа тука и плус, зашо ја не сум информисан за тоа шо се дешаа тука?
м?

StormAngel напиша:
Извинете, ама шо се дешаа тука и плус, зашо ја не сум информисан за тоа шо се дешаа тука?
м?

Чеј прво да ти стаат АДСЛ за да прочиташ - многу е голема темава а и постовите се ептен профаунд филозофски...

Aceva напиша:
Ко шо глеам, до сеа не му присметало да јасновиди, ама ко си запнал да сечеш - бујрум. Ќе напраиме голем хепенинг на плоштад - пици со пеќурки, сендвичи со мајонез (ју ноу веар фром), сладолед со крем (бел, хехехехе) и пивоооо:music3:.

Ухххххххххх - така ако е одма идам!!! :music3: Ја ќе ја донесам справата за готвење паеља - ноа големото тавиште де! Наместо ориз љушпи од стружени пети и така натака... :wink:

Мислам, сфативте де!

Ќечап директ ќе точиш или ќе цедиме??

А ако е прашањефо ептем тешко за одговор ваљда семоќниот Алвега ќе ни јасновиди шо и како.

Натура бе - ќе цедиме!!! Шпанцкио е со конзерванси а ние, нели, сме за Мејд ин Маседониа...

Органик фуд Маце, органик, па шо ако смрди и има працали засир.

ААААаааааааа “си била тежок страм за родителитееее, vombracno dete,! znam deka nemas ama bas nikakva filozofija za zivot promasena tema so bi se reklo ..“:))))))))
Алвега е мега мега суперСТАРРРР !!!! ;))) АлВегини поклоници -поклонете сеееее :cuc:
Све све јака анализа , пророштво , интуиција ама види влав што ти е, не нуди иљач еееј!!! не понудува “да те опраи“.. да те суреди ;)))Офчарче дај земи нешто по влашка линија ургирај:))

и мене Алвега еднаш ме оправаше.. го бев нервирала со моето однесување , ми побара слика и ми рече дека ќе ја ставал на интернет , де гола , де транвестит де лезбејка така што више никој немало да ме поглеа а башка што ќе ми дошол паметот.Слика не му дадов па се засакавме и така све фино се завршиии. Него , ај ако може и на некои други така профил да им напраи ? АлВЕГА плис ду ит

Инаку јас чув дека покрај јасновидението и семоќта, Алвега бил и јебачиште дури и Долфин да му позавиди, ама не се фалел.
Види го ти него, ем ебе, ем предвидуе.
Замислете колку е тоа супер:
гледаш некоја, праиш џуџу-моџо и знаеш дали ќе ја ебеш или не и ич не се мучиш.
Реков јас, Алвега The Vlach god. The Ultime Alvega. :cuc: :cuc: :cuc:

Море :lud: :pop: :lud: :pos:

Да биде ситуацијата уште пожална, денес у 13 часот и 48 минути израснав еден огромен херпес (ова најстварно). Им се обраќам на евентуалните очајници кои би се жртвувале да ми учинат - да побрзаат, оти ќе ми помине. Понудата е отворена до петок 13.48.

Idi kaj Офчар да го бара Алвега да те загори по муцка. Само така оти да не е урок ондак мора баење. Влашко.

Ја сеа по влашки ќе ти кажам.

Зимаш сто евра, ги виткаш и се тапкаш по херпесот.

Заздравува дур да трепнеш.

(ова по влашки е, друго не знам)

Ако немаш сто, евентуално две по пеесет, ама никако у денарска противвредност.

Офчар, поправи ме ако грешам:

Има едно единствено животно кое некогаш можеби би било чувано од влав, а сега е сигурно во дворот на Алвега, а тоа е жирафата. Ти ја чуваш, а комшијата ја храни оти му ги штрба овошките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom