R
Razorblade Kiss
Гостин
Препознај го велешанецот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Велес...според мене е меѓу најглупите градови во Македонија со извинение до велешани:smir:
Да,највеќе одговара,а тој напред и е таткоПоследниот?
Сатори,топло како мрсна кокошкина супа препорачувам една песнаВелешанец и Велешанка со добри облини, се друго е анорексично и со кучкест став.![]()
Можда не требаше да кажеш дека генерализираш.Некои велешанки се психолошки плодни за такви подвизи.Самата средина и `климата` си плаче за такви секојдневни серии.Генерализирам,нека не се најде некој навреден.
Да...масовен беше.Stvarno masoven srednoskolski strajk imase deneska vo Veles...
Зафатен е у моментот:pos2:.
You know something that I don't?Можда не требаше да кажеш дека генерализираш.
Некогаш тоа добива обратен ефект,и некој навистина се наоѓа навреден.
И да,очигледно е дека Сатори им се има замерено повеќе на `дебелите девојки` отколку јас.
Сегде само сало гледа
Заборавив,и грдите.
Сатори,извини ако сум те нарекла анорексична негде.
Ау. тоа венчињата колку само ме нервираа.Ај да ги носеа мали девојчиња, ама сите, баш сите(освен јас, која не си купи ниту едно венчеНавистина инвазија беше тоа минатото зимо со венчињата.
Кога би бирала помеѓу осумдесетите и ова сега без мислење би ги избрала осумдесетите.
Сега како што гледам актуелни се подолги блузи колку да ти ја покријат задницата и строго хулахопки или хеланки под нив. Нек се љуља брод.И лаковани чизми:nesvest:
Абе нека си се носат како сакаат ама дефинитивно не можеш да останеш рамнодушен на екстремност од типот циклама минич со тиркиз хулахопка. Барем да се носат со став,така се стои,ама друго е да имаш став а друго е да изгледаш кучкесто![]()