Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Велес...според мене е меѓу најглупите градови во Македонија со извинение до велешани:smir:

Велес...според мене е меѓу најглупите градови во Македонија со извинение до велешани:smir:

BEZ NAVREDA TE MOLAM!!! A ZOSTO NAJGLUP??? Oti se si znaeme eden za drug,pred da napravime nekoja glupost?Barem znaes so koj si kako si,ama sepak toa si e tvoe mislenje....

Stvarno masoven srednoskolski strajk imase deneska vo Veles....se planira sekoja den po eden cas da se strajkuva od strana na srednoskolcite, kako sto bese deneska se dodeka ministerstvoto ne najde drugo resenie za testovite, a se zboruva i deka ovaa sabota ke ja ucat srednoskolcite...vistina li?

Велешанец и Велешанка со добри облини, се друго е анорексично и со кучкест став.:pipi:

Последниот :pos: ?
Да,највеќе одговара,а тој напред и е татко :pos:

Велешанец и Велешанка со добри облини, се друго е анорексично и со кучкест став.:pipi:
Сатори,топло како мрсна кокошкина супа препорачувам една песна

:)

Велешанецот со облини е кечер,(not attractive at all)а велешанки со добри облини-тоа е веќе истребен вид,ретко на некоја и стои килограм повеќе.Рахитис колку сакаш.
Ама пак затоа велешанки се запознати со последните истражувања од космополитен и читкаат која тежина е идеална,применуваат непроверени диети од типот-како до пропорциите 90 60 90 на Монро диета,додека јадат тревки во ум им е прекрасната става,не сакаат да бидат обична мрсулка како околината што ги опкружува...и евентуално завршуваат како госпоѓата во Requiem for a dream.
But they are still faaaat! :)
Некои велешанки се психолошки плодни за такви подвизи.Самата средина и `климата` си плаче за такви секојдневни серии.Генерализирам,нека не се најде некој навреден.

Некои велешанки се психолошки плодни за такви подвизи.Самата средина и `климата` си плаче за такви секојдневни серии.Генерализирам,нека не се најде некој навреден.
Можда не требаше да кажеш дека генерализираш.
Некогаш тоа добива обратен ефект,и некој навистина се наоѓа навреден.
Stvarno masoven srednoskolski strajk imase deneska vo Veles...
Да...масовен беше.
Само ви треба сега повеќе.
-Блокирајте патишта
-Ставајте транспаренти
-Куткајте споменици
-Ебете се у младински
-Дувајте пред Гимназија
Револуција брат.
Може и се занесов малце,битно,ако сериозно сакате нешто да добиете(а на ваков начин тешко ќе оди),треба и вие да покажете дека сте озбилни во барањата.
Е така сеа,си знаете.
Напишано од ~windy~
I jas i jas, ili bar nekoj ko Sheko da se javi!
Зафатен е у моментот:pos2:.

Ете, од девојките кои што јавно си плукаат по градот и неговите жители се очекува да ја донесат бојата и магичноста на истиот.
Ама ако де, Велес не е имун на дебелите грди цури, исто како не е и на анорексечните, зависни од мода ботксирани цурици.
Сите со своето, кое каде функционира.

Се е на продажба, дури и салото.:wink:

Можда не требаше да кажеш дека генерализираш.
Некогаш тоа добива обратен ефект,и некој навистина се наоѓа навреден.
You know something that I don't?
Ако е некој навреден,нека каже ќе му се извинам на профил.
Ако некој се пронаоѓа во приказната,не сум јас виновна. Не ја пишувам јас,туку тие.
А ако некој има толку слабо срце па и моето искрено генерализирање без никакви задни намери го зема здраво за готово дека е баш за него ок.
Ако не кажеш генерализирам,одма ти се перчат. Ако кажеш па обратно се сфаќало.Никако не е погодено :nesum:
Не плукам по градот,плукам по жителите во него кои велат дека го сакаат а всушност не е така.
И да,очигледно е дека Сатори им се има замерено повеќе на `дебелите девојки` отколку јас.
Сегде само сало гледа :)
Заборавив,и грдите.
Сатори,извини ако сум те нарекла анорексична негде.

И да,очигледно е дека Сатори им се има замерено повеќе на `дебелите девојки` отколку јас.
Сегде само сало гледа :)
Заборавив,и грдите.
Сатори,извини ако сум те нарекла анорексична негде.

Не сум им се замерила, далеку од тоа, едноставно си имам одредени идеали и не ги сакам многу многу, индивидуална перцепција.Нели?
Не генерализираме никако!

Патем, слободно викај ме анорексична (кучка беше ако се сеќавам добро) ако тоа прави да ти биде подобро, нема проблем, мене не ми смета.:pipi:

Проблемот е тоа што не се однесуваше само и само на тебе,воопшто не ни бев инспирирана од тебе додека го пишував тоа:)Или секојпат кога јас или било кој ќе напише кучка ти по дифолт се огласуваш :pos:Или си носела некогаш тиркиз хулахопка па се препозна м?:),но еј,ако ти така се чувствуваш подобро и поудобно,и мислиш дека си трн во око на сите,ок darlin.
But you are not that interesting anymore.

Деца,ама ај уозбилете се малку да не ви зашлапам една велешка по гз:)Што било ова на сите теми очи си вадите,барем ваму спуштете ги копјата,земете воздух и продолжете во велешки дух.Златни пациенти има вие меѓу себе се к'вате,ајде двете на табла да решите по една задачка со ѕвездичка.

Учителке,не почнав прва учителке. Овојпат не сум јас woшата:nesum::) Ејј заебано било да си од другата страна,обично јас бев онаа што прва почнуваше...:)
Се слагам со тебе леа,доста беше. Нека се брише ова што се однесува до мене.

Навистина инвазија беше тоа минатото зимо со венчињата.
Кога би бирала помеѓу осумдесетите и ова сега без мислење би ги избрала осумдесетите.
Сега како што гледам актуелни се подолги блузи колку да ти ја покријат задницата и строго хулахопки или хеланки под нив. Нек се љуља брод.И лаковани чизми:nesvest:
Абе нека си се носат како сакаат ама дефинитивно не можеш да останеш рамнодушен на екстремност од типот циклама минич со тиркиз хулахопка. Барем да се носат со став,така се стои,ама друго е да имаш став а друго е да изгледаш кучкесто :)
Ау. тоа венчињата колку само ме нервираа.Ај да ги носеа мали девојчиња, ама сите, баш сите(освен јас, која не си купи ниту едно венче:vozbud:) имаа по 10тина и грижливо ги менуваа според бојата на гардеробата и токата на чевлите.Се надевам нема веке да ги носат, бар не велешанки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom