Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
A stvarno, znae li nekoj dali pak ke go otvorat Down Town?????
Se zboruva deka Ace-Snupi go zemal.......

Pa vikaat deka Ace-Snupi bil stvarno vo nekoja kriza padnat (so pari mislam). Zimal kredite mnogu i sea.....ne znam...

општо бе баце шо па нас треба да не боли за снупи???
ако не биде снупи ке биде некој друг, шо има тоа везе
него ај нека ни е честит денот - ослободување од фашизам и окупирање од комунизам
нека ни се множат, и ако има борци од НОВ на форумов ке ги молам да извршат една блиц политичка кампања за титовите леви сили:tapp:

a ne znam dali ste go videle ovoa vo nasata nova i ubava,moderna fontana

my.php

a ne znam dali ste go videle ovoa vo nasata nova i ubava,moderna fontana

my.php
Баш фино. Мислам дека и чудовиштето од Лох Нес ќе се пресели за некое време,навивам за тоа.

A pa vo Gimnazija liljaci pocnaa da letaat! Znate li ????
Во гимназија секогаш,неколку дена после Ноќта на вештерките летаат тие мили суштества. Тоа се душите на некои напатени генерации кои не можат да си најдат мир. Од Оливера математика. Фала пријатно.
Покрај лилјаци,сакам и змејови да летаат. Оу јеа. Ама под услов да имам час на трети спрат. Најсекси е таму,девојчињата со `златните` чевли врескаат се фаќаат за своите скапоцени испеглани коси ,се плашат за нив за после пред мангите со мотори да не изгледаат како гнездо,трчаат со сета сила надоле,некои пак да додадат на филм велат како го виделе лилјакот дека му се закачил на некој на вратот.Е во тој момент сакам некој бомбаш да се појави.
:)

Баш фино. Мислам дека и чудовиштето од Лох Нес ќе се пресели за некое време,навивам за тоа.

Во гимназија секогаш,неколку дена после Ноќта на вештерките летаат тие мили суштества. Тоа се душите на некои напатени генерации кои не можат да си најдат мир. Од Оливера математика. Фала пријатно.
Покрај лилјаци,сакам и змејови да летаат. Оу јеа. Ама под услов да имам час на трети спрат. Најсекси е таму,девојчињата со `златните` чевли врескаат се фаќаат за своите скапоцени испеглани коси ,се плашат за нив за после пред мангите со мотори да не изгледаат како гнездо,трчаат со сета сила надоле,некои пак да додадат на филм велат како го виделе лилјакот дека му се закачил на некој на вратот.Е во тој момент сакам некој бомбаш да се појави.
:)
I jas i jas, ili bar nekoj ko Sheko da se javi!
Koga sme kaj velesankite so mnekenski intencii, da prasam, dali seuste e taka hip i trendy vence so mashnicka vo besprekorno ispeglanite im kosi na praznite glavicki , vo site nijansi na rozevo, zlatno, purpurno...?Izraboteni od saten se razbira, sto e mozno posvetkavi i so poveke cirkoni...ebate modniot dodatok ebate, sepak mnogu pocituvan i praktikuvan od velesanki:pos:

Велес,градот на контрастите :DDDD
Циго кој ритам го фаќа по по по...ако продолжи вака еден ден и он ќе вози Ламборџини:)

I jas i jas, ili bar nekoj ko Sheko da se javi!
Koga sme kaj velesankite so mnekenski intencii, da prasam, dali seuste e taka hip i trendy vence so mashnicka vo besprekorno ispeglanite im kosi na praznite glavicki , vo site nijansi na rozevo, zlatno, purpurno...?Izraboteni od saten se razbira, sto e mozno posvetkavi i so poveke cirkoni...ebate modniot dodatok ebate, sepak mnogu pocituvan i praktikuvan od velesanki:pos:
Навистина инвазија беше тоа минатото зимо со венчињата.
Кога би бирала помеѓу осумдесетите и ова сега без мислење би ги избрала осумдесетите.
Сега како што гледам актуелни се подолги блузи колку да ти ја покријат задницата и строго хулахопки или хеланки под нив. Нек се љуља брод.И лаковани чизми:nesvest:
Абе нека си се носат како сакаат ама дефинитивно не можеш да останеш рамнодушен на екстремност од типот циклама минич со тиркиз хулахопка. Барем да се носат со став,така се стои,ама друго е да имаш став а друго е да изгледаш кучкесто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom