Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Нашиот е... најзакон Дедо Мраз евррр...Годес знае најубаво.:vozbud:

Еее велешкиот Дедо Мраз е најзакон и не е нафиксан по гимназиските дворови... и овој носи многу убави пакетчиња и машни врзани... Дедо Мраз рулз. :ojea:

Дедо мраз дедо мраз дојди ти со нас јееееее.
Требаше да му кажеме на дечково дека ќе биде славен на форумов-он сирот појма си нема.

У велес значи има апсолутно нај нај нај закон народ еј-дедо мраз какви поклони носи се што ќе му кажеш тоа носи.

Јас мислам дека бевме Дедо Мраз и неговите ирваси така да.... би сакал пак исто друштво да бидеме и да нема премногу давање подароци само ние најблиското семејство:vozbud:

Јас мислам дека бевме Дедо Мраз и неговите ирваси така да.... би сакал пак исто друштво да бидеме и да нема премногу давање подароци само ние најблиското семејство:vozbud:

Јас изјавувам дека си одам од семејството.
Не ме чекајте за наредниот пат... :(

Багро може ли вака? Да даеме сите по 100 денари тука за да се фати желбата-така дедо мраз може и појше подароци да донесе за појше луѓе.
А кој не сака подарок од дедо мраз тогаш ние не го сакаме него-затоа што само лоши деца не добиваат подароци.
А ни сме сите добwи и цакани на мама и тато деца-па затоа дедомраз и во август ин дава подароци.:pos2:

МОже ли као шо предложив-ипак коа ти глеа некој кафе се остава 100 денара за да се фати желбата знаете.

Не бре Даниел неам зборови да те опишам-од кај ти текнуваат глупостиве жити тетка од страна на балдска!
:pos2::pos2::pos2::vozbud:
Даниел си е Даниел, јеби га.
А инаку да исјавам дека го убедувам Дедо Мраз да и се приклучи на кајганеријава.
:vozbud:

Еј дечки вие од стадионот:) знаете дека кога ќе помине наредново делење на пакетчиња ќе викате Santa WAs A Skinhead?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom