Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Добро се признава само да се тетовираме јас тоа го обожавам.Имам 6 тетоважи и уште се малку скоро како ич

Нешто на што се воодушевувам

Ова е најдобрата тетоважа во Македонија во моментов

Img13854_11-039.jpg

Acid, eve slushna i od profesionalec sea... Ushte tresam gluposti??? Nekad mora da sfatite deka nekoi lugje znaat za neshto podobro od vas...

LisaRowe напиша:
Acid, eve slushna i od profesionalec sea... Ushte tresam gluposti??? Nekad mora da sfatite deka nekoi lugje znaat za neshto podobro od vas...
Абе ти може си во право дека не тече крв, ама јас пак ќе ти кажам. Иглата навлегува во кожата и во допир е со крвта, безразлика дали ќе навлезе 1цм или 0.03 мм. Самото тврдење на Буги дека може да се појави линфа го докажува тоа. Треба да продолжам да објаснувам?

Незнам зошто е тоа толку проблем меќу вас дваица но многу е едноставно ако некој кога работи со машинка ја стави иглата подлабоко има крв,но повекето професионалци сакаат тетоважата да е рамна со кожата и се трудат(во тоа е мајсторијата)да не пуштат крв воопшто

НЕГО КАКО ТЕТОВАЖАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тетоважата е ремек-дело, нема збор за тоа!

Не се чуди ако не ти ја пофали никој, да не чинеше сите ќе мрчеа... Ако е добра - сите молчат.

Одлична работа! :wink:

kurvinski...gospod da cuva a na masko kako mu stoi tetovazata....fraerski a??? ja si zboram za mene tetovazata si ja staiv za mene a ne za drugi da mi ja gledaat toa e ukras na teloto gluposti ...ej be luge mislete malku sto pisuvate

Boogie напиша:
Да јас ја направив и осмислив.Сеуште не е готова само 40% е завршена

па кажи повеќе, што значат симболиве?

а интересно личи, браво за трудот

Na sredinata na grbot na Glagolica pisuva MAKEDONIJA od ednata strana e Aleksandar a od drugata simbolot na makedonskata falanga-lav so krilja vo pozadina seuste ne e doraboteno sonceto na virgina a dolu e feniksot koj se ragja od ogin.
:) Moja masta smislja svasta :)

тоа со Македонија не го разбирав, ни сега не ми личи дека пишува Македонија :)

од каде си ги гледал, има на нет да ги видам буквите?

а целосно добро осмислено :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom