Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
дали може препорака за некој добар мајстор за тетоважи ( скопје или уште подобро некој од источна македонија , под добар мајстор - подразбирам да работи со стерилизирана опрема и сл. значи да сум 99% сигурен дека нема да закачам некоја пренослива болест и сл. , и да тетоважата не е тешка ) инаку сакам да го истетовирам поранешното македонско знаме ( сонцето со 16 краци ) тетоважата би била 10cm X 10cm црна боја и наједноставна што може ( како на сликата , ке биде само сонцето нацртано ) , па колку од прилика би ме коштало тоа ? http://www.google.com/imgres?imgurl...swbLgaWIDg&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:24,s:0

Во Скопје би ти го препорачал Буги од Скин Арт. Одличен мајстор е, со години идам кај него и немам никаква забелешка навистина.

Дечки кажете некој добар шо би покривал тетоважи. Иам една катастрофално избледена...а и ако некој има искуство дали оди поскапо кога се покрива или е како регуларна тетоважа?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom