Teтоважата повеќе од моден детал

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Makedonija e napisano na glagolica toa e onaa prva slovenska azbuka.Bukvite gi izvadiv od ucebnik za osmo oddelenie tamu gi ima so se znacenjata

i ja smetam deka ima pred se drugo znacenje...iano jas ne se istetovirav so\\poradi nekoj kojznae kakva pricina tuku od kejf.dokolku ne bi bila istetovirana ne bi go pravela toa od moda deka denes e moderno utre ne a i plus ja sem taa sto cel zivot ke ja gledam tetovazata a ne nekoj drug.inace ne ja svakam nesto seriozno pa da sedam so denovi i da razmisluvam da stava ili ne pa sto ednostavno toa e momentot stavas i gotovo ,,bar za mene taka bese,,ako epten nesto sakam si go pravam cim pa ako sakam i ke ja izvadam fala bogu denes moze toa da se napravi i so laser.ali cim tolku sum sakala da ja stavam ne gleam pricina zosto da ja vadam posle nema da mi zdosadi deka veke stanuva navika pa i del od sebe.

Се сложувам со ^^SwEeTGiRl^^ тетоважата е нешто што ке го носиш цел живот а бидејки ја ставаш во време кога размислуваш(не е од роѓење)треба да те означува самиот себеси.Дали е тоа според сеќавање,момент или омилени предмети,животни и др. не е важно, важно е тетоважата да е твоја буквално не да ти помага некој како дали ова или ова да го истетовирам не точната тетоважа треба да ја имаш во глава уште пред да се истетовираш и тогаш тетоважата буквално ке ти е под кожа

Za da dobies nesto vakvo
Img13857_11-048.jpg

Prvo bravo za deloto .... Vtoro, kako jas i ti da se vidime zatoa sto imam edna tetovaza, mi ja pravese eden kumanovec, ama sakam da ja povtoram uste ednas so boja, zatoa sto dibekot ne ja sredi kako sto treba....

Благодарам за пофалбата а за тетоважата ке се видиме па ке средиме не е проблем

Dali znaevte deka tattoo e vo pet najbaranite zborovi na net

Сега знаеме не се секирај! :wink:

Пер тетоважите се убава работа ама и мачна.Се нерирам иам еден другар со мене тренира(16 години има) и секој ден пред тренинг го глеам се мачка со нешо се мучи...се истетовирал еден шкорпион мал помал амин на средината на нога колку луѓето да кажат ”Еј малиов има татоо”.И шо сеа?Тоа е поентата на тетовирањето?

П.С. Тетоважата е голема и уббава и све само кој го тетовираше(мислам кој е тетовираниот) гарант некој борец од војната чим толку патриот:)

betogrozdanov45 напиша:
Пер тетоважите се убава работа ама и мачна.Се нерирам иам еден другар со мене тренира(16 години има) и секој ден пред тренинг го глеам се мачка со нешо се мучи...се истетовирал еден шкорпион мал помал амин на средината на нога колку луѓето да кажат ”Еј малиов има татоо”.И шо сеа?Тоа е поентата на тетовирањето?

П.С. Тетоважата е голема и уббава и све само кој го тетовираше(мислам кој е тетовираниот) гарант некој борец од војната чим толку патриот:)

Не е никаков борец обичен дечко што најверојатно нема ништо помило од тоа.Инаку сите се тетовираме за лично значење нели она што ни е најмило на нас лично(добро понекогаш и она што го мрзиме најповеке) но сепак тоа е лична порака без уста да отвориш:)

Tetovaza bas bi sakal da ima edna pozadi na grb napraena nekoj dobra.

ако некад се тетовирам, ке биде тоа мојот пенис

Тетоважа,ако веќе ставам би била на грб,ама некоја поголема и во никој случај трајна.
Кое глупо чувство ќе биде,ти после неколку години,како примерен подител на детето ќе му кажуваш да не пие,да не пуши,да не се дрогира,да не се тетовира,а ти имаш тетоважа некоја што ќе те прати цел живот-башка ако сакаш да ја извадиш треба со операција и пак нема да си поминеш баш најдобро-ќе тиостане лузна и од тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom