Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
navedi koi delovi ne gi bricat pred tetoviranje ...LisaRowe напиша:не баш било каде...
Garfield напиша:Јас како мал, луд ко и денес, читав книга во која се тетовираа деца, руси, па земав и јас сам да се тетовирам, среќа мал бев, плачко, па ме заболе, па престанав навреме, сеа имам само една ташка, иначе којзнае на што ќе испаднеше мојот подвиг имајќи предвид дека е за мене успех чика Глиша да го нацртам.
Не слики од нет, туку да се сликаш и да ги закачиш сликите во галерија! :wink:meow напиша:Ајде и јас да се фалам малку.
Имам тетоважа над газето.![]()
Одалеку личи на глувчето кое сака да му влезе у него ама не е глувче.Тетоважата ми е кинеска молитва која штити од болести извиткана е и затоа личи на глувче. Викаат дека најдобро било кинеските тетоважи да се тетовираат на грб, а ја не знаев каде па ајде над газето.:icon_redf Морам да признааам дека многу болеше ама се исплати. Мнногу си ја сакам и не ја вадам за нишо на свет. Да најдев слики на нет ќе ги закачев тука да ја видите. Ќе гледам а стаам нешо у галеријата.:wink:
Acid напиша:Глувче кое сака да влезе во газето, м?
Macedalien напиша:Добра идеја :raz:
LisaRowe напиша:. Со тетовирање, на пример, никој не може да се зарази со СИДА, или било која болест на крвта, додека преку пирсеви, ретко, али сепак е возможно.
Acid напиша:Баш за тоа сакав да ви кажам. Тетоважите и пирсовите се магнет за негативна енергија. Често се случува да заболите токму на тие места. На пример ако имате тетоважа на грб може да имате проблеми со кичмата, тетоважа на нога, некои проблеми со ногата...
Реков, сета негативна енергија се собира во тоа место. Пазете се.