Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Garfield напиша:Еве Ано, јас ќе ти дадам комплимент:
Ај шо си уба, ама речита си отпојќе, од мерата надвор.
DreamBeatDream напиша:Edna zena pristapi vo mojot fizicki ogranicen del za komocija i mi rece deka sum dovolno ubava i zeni da me zaveduvaat.
"mazi ne ti trebaat"
Сега и јас се сетив. Пред 4-5 години се чекав со едни другари на автобуската спроти МАНУ. Не сум знаел дека таму било корзо на педерите. Еден застана до мене, побара цигара почна муабет и по 2-3 мин разговор ми рече дека сум бил страшно згоден тип и дека можам да ја имам не само секоја жена туку и секој маж во градов. Јас се изнасмеав а тој мртов озбилен ми вика "ти смеј се мене не ми е смешно". Среќа што брзо дојдоа инаку.....
Кога им раскажав на другариве, ми кажаа што бил филмот уствари ама после кога ме грабнаа да ме заебаваат кога ме турија у бубањ.....и ден денешен тоа трае.
OBDN напиша:odpojke e kompliment?:raz:
Excalibur напиша:DreamBeatDream напиша:Edna zena pristapi vo mojot fizicki ogranicen del za komocija i mi rece deka sum dovolno ubava i zeni da me zaveduvaat.
"mazi ne ti trebaat"
Сега и јас се сетив. Пред 4-5 години се чекав со едни другари на автобуската спроти МАНУ. Не сум знаел дека таму било корзо на педерите. Еден застана до мене, побара цигара почна муабет и по 2-3 мин разговор ми рече дека сум бил страшно згоден тип и дека можам да ја имам не само секоја жена туку и секој маж во градов. Јас се изнасмеав а тој мртов озбилен ми вика "ти смеј се мене не ми е смешно". Среќа што брзо дојдоа инаку.....
Кога им раскажав на другариве, ми кажаа што бил филмот уствари ама после кога ме грабнаа да ме заебаваат кога ме турија у бубањ.....и ден денешен тоа трае.
![]()
Excalibur напиша:Мене само мајка ми ми дава комплименти. Дека сум најубав, најпаметен, највреден...
Ама се рачунаат тие или не ?