Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Мене само мајка ми ми дава комплименти. Дека сум најубав, најпаметен, највреден...
Ама се рачунаат тие или не ?

Se racunat se racunat, mene mama nikad taka ne mi rekla... lazat site so vikat deka majkive im velat taka sekogash.... poso lesno se verue na toa... ama mojata nikad ne mi rekla deka sum uba... najligava da... ama za uba so znam... :pos:

Edna zena pristapi vo mojot fizicki ogranicen del za komocija i mi rece deka sum dovolno ubava i zeni da me zaveduvaat.
"mazi ne ti trebaat"
Montreal 2004 (sFashta biva)

Еве Ано, јас ќе ти дадам комплимент:
Ај шо си уба, ама речита си отпојќе, од мерата надвор.

Garfield напиша:
Еве Ано, јас ќе ти дадам комплимент:
Ај шо си уба, ама речита си отпојќе, од мерата надвор.

odpojke e kompliment?:raz:

DreamBeatDream напиша:
Edna zena pristapi vo mojot fizicki ogranicen del za komocija i mi rece deka sum dovolno ubava i zeni da me zaveduvaat.
"mazi ne ti trebaat"

Сега и јас се сетив. Пред 4-5 години се чекав со едни другари на автобуската спроти МАНУ. Не сум знаел дека таму било корзо на педерите. Еден застана до мене, побара цигара почна муабет и по 2-3 мин разговор ми рече дека сум бил страшно згоден тип и дека можам да ја имам не само секоја жена туку и секој маж во градов. Јас се изнасмеав а тој мртов озбилен ми вика "ти смеј се мене не ми е смешно". Среќа што брзо дојдоа инаку.....
Кога им раскажав на другариве, ми кажаа што бил филмот уствари ама после кога ме грабнаа да ме заебаваат кога ме турија у бубањ.....и ден денешен тоа трае.

OBDN напиша:
odpojke e kompliment?:raz:

Е нели е??????? Речита=паметна=начитана=интелигентна....да должам???!!!!! Отпојќе, од мерата надвор реков оти стави пред се она суперлативче и...?!!!!!!! Плус, Реков уба него и...!!! Пууу на женцко комплимент му дааш таа те куди. :icon_roll :icon_eek:

Ke me uobrazish de :)
Mene mi velea nishto pojke od normalno ne bilo na arno :) ali aj cim taka velish... ma tokmu taka be! :)

Excalibur напиша:
DreamBeatDream напиша:
"mazi ne ti trebaat"

Сега и јас се сетив. Пред 4-5 години се чекав со едни другари на автобуската спроти МАНУ. Не сум знаел дека таму било корзо на педерите. Еден застана до мене, побара цигара почна муабет и по 2-3 мин разговор ми рече дека сум бил страшно згоден тип и дека можам да ја имам не само секоја жена туку и секој маж во градов. Јас се изнасмеав а тој мртов озбилен ми вика "ти смеј се мене не ми е смешно". Среќа што брзо дојдоа инаку.....
Кога им раскажав на другариве, ми кажаа што бил филмот уствари ама после кога ме грабнаа да ме заебаваат кога ме турија у бубањ.....и ден денешен тоа трае.

:pos:

Ти си најубава хармонија на памет, убавина и добрина од било кој друг! Мх, мх, мх ... може не е најоргинално, ама ме разнежни:)

...Ти си најкреативна личност на светот...
Додуша ииич не е креативен комплиментов ама дај шта даш :pos:

Комплимент - џам: Многу си слатка, ама за жал сум дијабетечар. ;-)

Excalibur напиша:
Мене само мајка ми ми дава комплименти. Дека сум најубав, најпаметен, највреден...
Ама се рачунаат тие или не ?

Ако не те бацува за нова година и за роденден тогаш не се важи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom