Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Во Битола се враќам дома од гимназија, патот ме води покрај (тогаш) командата на Битолската касарна (сега матично). Врвам јас така покрај тоа, и еден од војниците-стражари ми вика „Еј, дечко, да те прашам нешто..“ јас културно викам „Кажи?“ а типот мене „Знаеш, денес нешто не ми оди со женски, може вечерва да пробам со тебе?“

:shok: :shok:

gerard напиша:
Дечко вози веспа со кацига на него

Група девојки
- лелеее колку е убав дечково

:zid: :zid: :zid:

pa ubav e ima pari za vespa! shto ve cudi?

spooky напиша:
„Еј, дечко, да те прашам нешто..“ јас културно викам „Кажи?“ а типот мене „Знаеш, денес нешто не ми оди со женски, може вечерва да пробам со тебе?“
Спуќи, ја иам ептен војнички укус. Моеш под прозор да ми прошеташ? :wink: :pos: :pos:

Па ти имаш кола?!!!
Кога возев пеглица!!!!

:ojea: :ojea: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :hey3: :msc3:

Aceva напиша:
spooky напиша:
„Еј, дечко, да те прашам нешто..“ јас културно викам „Кажи?“ а типот мене „Знаеш, денес нешто не ми оди со женски, може вечерва да пробам со тебе?“
Спуќи, ја иам ептен војнички укус. Моеш под прозор да ми прошеташ? :wink: :pos: :pos:
Ацева, не го плаши момчето те молам.

Garfield напиша:
„Па ти имаш кола?!!!
Кога возев пеглица!!!!
Ова е во друга насока ама ај ке си ги пофалам ролерките, т.е. ке кажам мислење на братучет ми: „Брат џабе си фрлал 8 и кусур иљади за ролерки, со тие пари ке си купал 2 фиќофци и ќе се дупнеш од возење“. Кога ги виде ролерките само кажа: аааааааааа брат ова многу убаво

Сонцето зајде...месечината изгреа...
Да си ибам мајката,ТЕ САКАМ! :cuc: :palka:

Абе знаете вие што значи у `93 да ти кажат дека личиш на Аксел Роуз? Башка најубавата девојка што сум ја видел у моите тогачни 16 години (а богами и у све 28)!!! Се заљубив ептен тогаш (ЕПТЕН!!!), а она мене таков комплимент...

До Спуки... Ова се деси коа бев на поседок во Битола... бај д`веј

Aceva напиша:
Нема проблем Ацке, можам и да запеам!! Само да не џитнеш некој леген со вода на мене тогаш... :wink:
И уште молим ти се без свиркање, пошто црвенеам кога добри риби ми свиркаат :oops:

Dolphin напиша:
Абе знаете вие што значи у `93 да ти кажат дека личиш на Аксел Роуз?
Дека си бушав, многу крештиш и скокаш наоколу ко зајак на стероиди.... :ojea: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Ti si mi idol. Mali bevme... Mislam mali, ne sakam da kazham mladi, oti kje zvuchi ko sea da sum star. :D Mi padna nezgodno i ne znaev sho da kazham... I rekov drug pat takvo nesho na nikogo da ne kazhe. Ima sekakva stoka na svetot.

КОга ќе пораснам сакам да бидам како него!!! - И човекот покажува накај мене, а постар е една година, хехехехе!!!!

Mad Maxx напиша:
Сонцето зајде...месечината изгреа...
Да си ибам мајката,ТЕ САКАМ! :cuc: :palka:

најуба мисла досега,еве нешто слично на ова: стоиме под дрвото јас и ги броиме лисјата еден, два ,три БАКНИ МЕ ТИ! :pos:

Искрени комплименти во специфични ситуации:

1. Да беше 8 години постар што ќе ти направев, (ми шепна) - на Егзит пред две години имав 19 а таа 27, се здруживме еден ден порано а ова ми го кажа кога ја фатив за рака, мислејќи дека ме посака.
2. За 20 минути ни тргнуваше авионот од Финска, уште сме во кампот, една Финкиња повисока од мене, природна плавуша, слична градба како Клаудиа Шифер, светла кожа, коса под г`з во две барби-плетенки, помала 2-3 години, екстра симпатична, ми вика цитирам: "If you didn't had to go now, I'd lick you as a loly-pop" и ме залапа, а јас малце збунет поцрвенев (ова се случи пред 20 души).

Вчера вечерта само тоа го повторував, ама ќе го кажам и тука, вие што ме слушавте вчера не ме читајте ... бевме излезени и една пријателка ми вика ... леле како од fashion да си излезена ... немаше жива сила што можеше носот да ми го симне малце ... Форчн, за да не се онесвестиш ќе преќутам за косата добро? :pos: :pos: :pos: :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom