Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

К -карактеристично истрајно девојчиште* со резервни аршини за нови предизвици
Те сакам муре Нино...ко братче, мило најмило!:back:

Пошто ИЧ не е очигледно дека Нино е испозатрескан у тебе, боље прати му ги овие

image.png
140030.jpg

Можеби не е најдобриот, но ете, овој е најсвеж- "Добро е, си го намалил стомакот за разлика од февруари, додека спремаше правосуден".

Со девојка ми,лежерно си се ладевме во базенче,пиевме оладено винце и си ковавме планови за иднината и за евентуалната можност да работиме нешто дополнително:
-Срце,ти си паметен,трудољубив,имаш капацитет и брзо разбираш и мислам дека брзо би се уходал да почнеш да работиш како молер:pos:

Имавме фина blunt session вечер па ја разбудивме цела населба со нашата неартикулирана смеа и крици од нечовечко потекло кои ги емитиравме после комплиментов.Не е најдобар,но мене ми е посебно мил:)

„Добра груда држиш“ ;) ми е еден од подрагите комплименти што сум ги добила во последно време, не за друго туку зашто е добиен од женско (жените добро знаат какво е чувството кога ќе добиеш комплимент од друга жена). Сум го добивала истиот и од мажи ама не е тој филингот :)

а да ставеше слика?:P

"Ширеа, ич к*р да не те боли за ништо"

:love:

Имаше еден дечко што ме сакаше ама беше помал една година од мене и јас не чувствував ништо за него и зошто да бидам да се преправам дека го сакам.. уште повеќе ќе го повредам.. И бевме на роденден ме викна во соба и ме гушна и така на не знам која песна се движевме.. и ми вика знаеш јас пред една година кога те видов си реков каде бе јас со оваа немам шанси, никогаш не сум мислел дека ќе бидеме на здраво, а камоли да те гушнам и да ми кажуваш дека сум добар... многу добра личност си и фала ти за оваа прегратка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom