Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Боже Биљо, ко муж возиш :icon_mrgr:

Втор по ред надобар ми е кога ќе ми даат 10 години помалце од што имам :)

А јас обавезно давам комплименти, особено на жени, на мажи малце посуптилно, да не си мислат дека ги реметам :icon_lol:

Извини што не те забележав.

За човек со мои пропорции ова е мелем за душа.

ти си 33 години?????!!!!!
Да.:)
ќуте детето 5 минутки и вика:
ка ќе имам жена ,би сакал на 33 да е как тебе:):):)

е после јас си ќутих 10 минутки:):):)

а детето беше 26годинкички:):):):)

дебел си...ми рече :D

2 се...

1) не ми текнува сеа, ама е скоро даден и ми беше многу убаво

2) ми личиш на Аксел Роуз (16 јуни 1993)

Сигурен си 16 јуни? Или е роденден или љубов е во прашање

еј не ми текнува ни едно за мене сигурна сум дека имаше

„Добра груда држиш“ ;) ми е еден од подрагите комплименти што сум ги добила во последно време, не за друго туку зашто е добиен од женско (жените добро знаат какво е чувството кога ќе добиеш комплимент од друга жена). Сум го добивала истиот и од мажи ама не е тој филингот :)
Исто така често добивам комплимент дека сум имала убиствен поглед, мада ја не си ги сакам премногу очите :)
Драго ми е да примам комплименти но само кога знам дека се искрени... ласкање и лицемерие мразам.
Што се однесува на давањето комплименти, не сум скржава. Во секој знам да најдам нешто убаво и да му го кажам тоа. :pipi:

Незнам дали беше комплимент два пати ми се случи коментар од друга мајка
„Ти рано се омажи што имаш деца“ „нее 33... малолетна ми личиш“
и една друга 7-8 години помлада од мене таа мене
„Ти имаш деца? Ти? Па добро на колку“ :))
Можда не е комплимент штогознам....

И ондах маж ми цитирам „жена ми е попаметна од груевски“ - врска нема да бев паметна ќе имав брод... необичен со пари полн.... ама не сум

„Исто така често добивам комплимент дека сум имала убиствен поглед, мада ја не си ги сакам премногу очите :)
Е еден исто и на мене ми го рече. Плус дека очите ми биле застрашувачки, несекојдневни и крупни и дека ретко кај имал видено такви. Па после ме праша дали сум риба во хороскоп, пошто тие такви очи имале. :) За чудо погоди, не сум многу упатена околу хороскоп, може и глупости да ми трескал. :icon_lol:

Од поново еден колега и колешка ми се запнаа дека ги потсеќам на Кристина Хендрикс. Пред некој ден дури и слика добив за споредба. Јас не ја гледам многу сличноста, ама убаво ми беше. :X3:

ми имаат дадено комплимент дека имам убава насмевка и убави очи
се извинувам за оффтопик ама морам да спомнам за комплиментот на дечкото на мојата другарка за неа: Убава си ко икона! Кој че те види се крсти!:pos:

Не дека е најбољи, ама последно добиен коментар така интересен је....

стојам ја пред врата на еден кафиќ дувам тутун и една пријателка ми вика:
Знаеш како викаат девојките за тебе у последно време? како што има за некоја муабет дека е куроповикателна, епа ти си пичкоповикателан.

И така се изнасмеавме... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom