GothLady
Heinous
- Член од
- 16 јуни 2008
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 33
Секој што ме знае подолго од 5 минути: “Ти не си нормална“.![]()
Исто :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој што ме знае подолго од 5 минути: “Ти не си нормална“.![]()
Уствари сакаш да ни кажеш дека некој би потрошил ваква клише реченица за да импресионира девојка? ОМФГ. И ти ова го запамти и искрено не го смисли сама? Крос јор харт анд хоуп ту дај?`Имаш некоја мистична убавина,несекојдневна,не си од оние девојки кои се наметнуваат туку со самата твоја појава ,одмереност и став предизвикуваш човек да се заинтригира повеќе за тебе,да дознае се за тебе,да бидеш дел од неговиот свет,и да копнее по помислата дека тој би можел да биде дел од твојот.`
Acid,професоркаУствари сакаш да ни кажеш дека некој би потрошил ваква клише реченица за да импресионира девојка? ОМФГ. И ти ова го запамти и искрено не го смисли сама? Крос јор харт анд хоуп ту дај?
Мене најдобар комплимент ми беше од мој другар, носев кратка суќничка и детенцето дојде и ми вика: Марте да ти кажа нешто...
Да имав такви нозе, на раце ќе одев! Вечерта не бев расположена, ама после муабетов имав насмевка на лице![]()