Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Ма баш исто ко членот над мене :pipi:

`Имаш некоја мистична убавина,несекојдневна,не си од оние девојки кои се наметнуваат туку со самата твоја појава ,одмереност и став предизвикуваш човек да се заинтригира повеќе за тебе,да дознае се за тебе,да бидеш дел од неговиот свет,и да копнее по помислата дека тој би можел да биде дел од твојот.`
Уствари сакаш да ни кажеш дека некој би потрошил ваква клише реченица за да импресионира девојка? ОМФГ. И ти ова го запамти и искрено не го смисли сама? Крос јор харт анд хоуп ту дај?

Уствари сакаш да ни кажеш дека некој би потрошил ваква клише реченица за да импресионира девојка? ОМФГ. И ти ова го запамти и искрено не го смисли сама? Крос јор харт анд хоуп ту дај?
Acid,професорка :) Не знам за нејзината сексуална определба ама веројатно не сакала да ме импресионира.
Ако сум го добила комплиментот од машко ќе беше очигледно дека плачел на Есмералда.
Извини(:nesvest:) можеби требаше да наведам кој ми го рекол тоа.
Unbutton your zipper and expect a mouth-cave.

Пред извесно време:
Посебна си ми...Не знам зошто!
Ти си и дете и жена во едно...Убиствено е тоа, да си знаеш...

Многу фино ми дојдоа:pipi:

Драга,твоите заби се како ѕвезди.Жолти и раздалечени.

„сигурно си пиела нешто“:pos2:..пред некој ден една другарка ми го кажа ова, во тој момент ептен ме развесели и затоа ми е драг комплимент! :pipi:

Многу впечатлив комплимент кој ми го даваат неретко е „Најлуд си !“ „ Ти си ретардиран“ , „Лудак си ебемти“ и слично..
Го сваќам како да сум уникатен :pipi:

Мене најдобар комплимент ми беше од мој другар, носев кратка суќничка и детенцето дојде и ми вика: Марте да ти кажа нешто...
Да имав такви нозе, на раце ќе одев! Вечерта не бев расположена, ама после муабетов имав насмевка на лице :)

Ова ми го рече Мind in Motion :pipi:
Ептен се сакуфкуфкаме :vozbud::pos2:

УБаво ми е кога воздувнуваш
Ме полудуваш........:pipi:
:kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom