Од повеќе личности и повеќе пати сум го добила комплиментот дека сум посебна, дека зрачам (со незнам што) и дека во толпа народ би се издвоила и секогаш делам.
И да не сум нарцис (а сум), би станала еден ден.:kesa:
Дека сум позитивна, весела и дека имам убава насмевка.
Ова од неколку луѓе го имам чуено и навистина убаво ми дојде.
Во принцип секој комплимент ми е убав и драг, особено од објективни луѓе и тогаш навистина ми доаѓа убаво на душичката.:smir:
Секогаш делам комплименти, не се нашла некоја да ми даде мене...нажалост или на среќа, како и да го сфатам тоа. Некогаш комплименти добивам од безвредни личности, а не од оние за кои мислам.
Ама од комплименти не се живее...тоа е.
Го запознав типот (србин) на аеродором, ми приоѓа и ми вика
Која мајка те родила со темна коса и такви убави темно сини очи :kesa:леќи да не се?
А па кога му кажав дека може да ме вика Сандра рече дека тоа му било најубаво женско име :kesa:
А не да беше убав типотмххххх мххххх
`Имаш некоја мистична убавина,несекојдневна,не си од оние девојки кои се наметнуваат туку со самата твоја појава ,одмереност и став предизвикуваш човек да се заинтригира повеќе за тебе,да дознае се за тебе,да бидеш дел од неговиот свет,и да копнее по помислата дека тој би можел да биде дел од твојот.`
Овој дефинитивно е најдобриот
Ми рекле дека имам убав облик на очите и убава насмевка. И дека сум крајно непредвидлива и спонтана,праведна и лојална.Ниту ладна ниту пристрастна кон некои.
па најдобар комплимент според мене , неможам да ги одвојам ги има премногу ..
но највеќе ми зна4ат од типот свиња си .. злобен си , лош си.. таквите се најчести ахахаха
А јас .. па сум приметил дека многу се палат женските кога ќе им речеш дека се дебели.. или чудна си хахаххаха мрдната хахаха , исукана.. .
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.