Не ми оди во животот со комплименти, жими све. Ненормална средно име ми стана, дека не сум со сите и ми фали нешто секој ден ме потсетуваат 5 - 6 души без грешка... Кој е како мене. ...Кики. Сукњава. "Навлечен на тебе" работава. Јако пер. Од шо е за фалење, затоа два дена покасно ми текнува. Крај. Крај! Никогаш повеќе нема да ја облечам.
Единственоте нешто што сум го сфатила позитивно, се однесува на трепавиците. Можда небитен и минијатурен дел, али само тоа ми важи за не-умилкувачки, и неукопувачки коментар, како погоре.
se odnesuvashe za mene, a od drugar beshe komentar4eto i epten mi se dopadna duri poveke i od tie sekojdnevno komentari od tipot:" Woooow kakva si....kosata ti e CoOoL...." itn itn itn.... :smir:
не верувам и воедно мразам комплименти,ама познавајќи ја личноста што ми го пиша ова знаев дека е искрено и убоо ми дојде.
најдобар комплимент на сите времиња.жалам:baeh:
1.Поубав си кога си избричен! - од личност која многу ми значеше!
2.Кога ме гледаш со тие очи неможам да го свртам погледот на страна! - од друга која ми значи!
3.Многу јако ти стои брада! - од другариве!
И ај сеа...
Ама пак се бричам почесто, барем кога треба да ја видам!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.