Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

Пи*ка прва класа... Од посебна раса :pipi:

Ма да воопшто не ја обожавам песната али ај...

уствари прашање е ама си го сватив ко комплимент:
се изморуваш ли ти некогаш?

Pominuvam na pazar i eden cigan mi vika lele sto uste ke bese toa crvena da ti jadam usnite so med da ti jadam:pos2:

Не ми оди во животот со комплименти, жими све. :icon_lol: Ненормална средно име ми стана, дека не сум со сите и ми фали нешто секој ден ме потсетуваат 5 - 6 души без грешка... Кој е како мене. :icon_lol: ...Кики. Сукњава. "Навлечен на тебе" работава. Јако пер. Од шо е за фалење, затоа два дена покасно ми текнува. Крај. Крај! Никогаш повеќе нема да ја облечам. :icon_lol:

Единственоте нешто што сум го сфатила позитивно, се однесува на трепавиците. Можда небитен и минијатурен дел, али само тоа ми важи за не-умилкувачки, и неукопувачки коментар, како погоре. :icon_lol:

Кога повторно би се родил би те одбрал пак за моја жена , изјава на мажот ми , после долги години заеднички живот,како и да е не ме остави равнодушна.

*najubavkoto doagja sekogash vo malo paket4e*

se odnesuvashe za mene, a od drugar beshe komentar4eto i epten mi se dopadna duri poveke i od tie sekojdnevno komentari od tipot:" Woooow kakva si....kosata ti e CoOoL...." itn itn itn.... :smir:

you're the only one with enough braincells..

не верувам и воедно мразам комплименти,ама познавајќи ја личноста што ми го пиша ова знаев дека е искрено и убоо ми дојде.
најдобар комплимент на сите времиња.жалам:baeh:

Универзален етикетиран морон, од мајка ми, емто пред луѓето ):

„Зрачиш со феромони“. :icon_lol:
Oд другарче. Сака да ме испитува кога ќе стане научник. :icon_lol:

*побогу, феромони кај човекот не се ни докажани. :tv:

1.Поубав си кога си избричен! - од личност која многу ми значеше!
2.Кога ме гледаш со тие очи неможам да го свртам погледот на страна! - од друга која ми значи!
3.Многу јако ти стои брада! - од другариве!
И ај сеа...:toe:

Ама пак се бричам почесто, барем кога треба да ја видам!

Ми рекле дека сум душиче :kesa:

Не се сеќавам на најдобриот кој сум го дал...
А мене што ми дале најдобар комплимент, најверојатно е имаш убави очи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom