Изглед на ноктите

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш средени со темна боја лак или француски маникир.Често посетувам и маникир така да мора да се тип топ.Многу мразам девојче убаво средено облечено и со изгризани до кожа нокти...

Се нервирам што многу бавно ми растат (1 милиметар неделно):tapp:

Ги грицкам и такви никакви не сакам да ги лакирам, а гелови мелови глупости не ставам оти после тоа ми се ко ливче, да ги дувнеш ке паднат.
Иначе некогаш знам да си ги средам, да земам да си ги цртам ама тоа од досада...

должина - средна ... порано имав здрави нокти ... не ставав лакови, а изгледаа како да имав француски ...
... кога почнав да се лакирам, почнаа да се љупат
последниве неколку месеци го носам,средни по големина, во "'женски бои" ... нијанси на црвено,розево, љиљаково
.. а, ми се дешава да лупнам плаво или кафено

Шо убави бои на лакови се носат пролетва и летово.
За пролет се препорачува светли бои, нежни и понеутрални. За на лето дречливи жар бои на лакови.
И секако спротивно од се како актуелна е и црната боја, а и останатите темни бои за вечерни излегувања.

img-thing
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing
img-thing

img-thing
img-thing
img-thing
img-thing

обожавам кратки нокти со дречлив лак во моментов мене ми се таква.летово ке бидат ин :))

Ноктите моментално ми се буквално вакви, само наместо бела, јак портокалова боја.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
zebra-nails.jpg

Досадно ми е веќе да гледам се класичен француски. Играјте си малку со боите и шарите плус лето доаѓа треба повесели бои.
Една колешка имаше направено преубав француски во дијагонала со јака розева боја, па повлечено со тенка сребрена линија.
Знам дека звучам многу кичесто но не е толку нападно ко што звучи. Во секој случај поубаво од 3Д ефекти и светки.

Баш вчера купив вакви. Али не од Шанел :) И одма се налакирав сино, али некако многу дреч е, од цела јас само ноктите ми се гледаат. Али ајде лето иде, мора некако да се прикаже :vozbud:

Мене многу почнаа да ми се кршат ноктите :jaj: и навистина ме нервираат тамам ќе си ги средам, се скршил или пукнал нок. Вештачки не ставам оти го уништуваат ноктите. Инаку имам слатки ноктиња :pos:

сега ноктите ми изгледаат вака, со црвен лак и таа должина :pipi:

article-1091208-026CBD23000005DC-510_306x423.jpg

Најчесто ми се лакирани у црна или црвена боја, а за растење брзо ми растат особено ноктот на малото прсте:)

http://imageshack.us
вештица коа бев:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom