Elena F.Sinatra
Temper Tantrum
- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 227
- Поени од реакции
- 15
Jas kradev ko dete, so brat mi, jagodi 
Pa ne brkase gazdata
skoro 1km 

Pa ne brkase gazdata

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леее...порано до осмо бевме клептомани бе.Нон-стоп се крадеше по продавници.И тоа со изработени стратегии.
Значи,еден иде пред трафика,и као гледа шо да си купи,и прашуе за цени на сакази,а зад него стојат минимум тројца и грабаат се шо е надвор.Абе не е битно шо,списанија,весници,Банџи,бомбони...и после одиме кај заболекарот кај Блаже Конески и делиме се шо има
А за цреши,праски и такви работи,не се ни мачевме да бегаме бе.Само онака си влегуеме у двор со кесе,си береме фино-лепо,си седнуеме,си јадеме и си одиме.Ако излезе некој,си се понашаме културно,ко да е наш дворот..Воа се дешааше скоро секој ден,и едно време стана опасно.
На крај,проваливме у школото...отидоа едно двд,касетофон,а ја си земав лампиони...и не фатија,и не знам каква divine енергија не спаси да не не избркаат од школо и не знам мене шо ме спаси да не ме избркаат од дома....оттогаш неам ништо украдено,а не ни планирам никогаш у животов повеке да украдам.