Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Локација
Скопје
Што имате да кажете за сендвичарава.. Ја имам да кажам дека кога помисувам на самиот број "7" ми течат лиги... А за кечапот и мајонезот немам зборови... :vozbud::vozbud:

Немам јадено до сега таму, а и некако прескапи ми се :)

Абе поскапија бајаги ама не можам да поминам а да не јадам еден хам или комбиниран.

Нема што да кажам поим за фаст фуд,лошо е само шо поскапуваат многу затоа поретко им јадам сега, порано 4 пати неделно сигурно јадев таму

Немам јадено до сега таму, а и некако прескапи ми се :)
Па што чекаш трк докај грчка или три бисери и земи си еден хамбургер многу си пропуштил од животот не се мери со ниедна сендвичара во градов и пошироко:toe::pirat:

Па што чекаш трк докај грчка или три бисери и земи си еден хамбургер многу си пропуштил од животот не се мери со ниедна сендвичара во градов и пошироко:toe::pirat:

Па кажав де зошто ги пропуштам (BORED)

е еве тема што ми се допаѓа!!!!!!!!!
обожавам кога јадам од тука, ама само не е во ред што поскапуваат

е еве тема што ми се допаѓа!!!!!!!!!
обожавам кога јадам од тука, ама само не е во ред што поскапуваат

Ма нека е и 150 од сега, мене знаат да ме фаќаат кризи !!:vozbud:

Не поднесувам плескавици(и било какво свинско), па како и шо очекував, кога пробав,хамбургерот ме тераше на повраќање.
Ама затоа од тостот со помфрит внатре ми течат лиги. Кифлата, кашкавалот, компирите, кечапот и мајонезот им се закон. Но затоа додека тие што купуваат хамбургер за 110 денари се нервираат шо е толку поскапен, еден скапан помфрит во тостот чини 50 денари + и ми дава една апсурдна сума(130 денари) да купам нешто што можам да го купам X2 во други продавници. Па затоа и ретко јадам таму :toe:

Не поднесувам плескавици(и било какво свинско), па како и шо очекував, кога пробав,хамбургерот ме тераше на повраќање.
Ама затоа од тостот со помфрит внатре ми течат лиги. Кифлата, кашкавалот, компирите, кечапот и мајонезот им се закон. Но затоа додека тие што купуваат хамбургер за 110 денари се нервираат шо е толку поскапен, еден скапан помфрит во тостот чини 50 денари + и ми дава една апсурдна сума(130 денари) да купам нешто што можам да го купам X2 во други продавници. Па затоа и ретко јадам таму :toe:
па уште си мал, 3 години а сака да јаде хамбургер:pos2:

шала на страна, јас сепак повеќе преферирам да си седнам во кафана некоја или кај тоа лесковачката што е во близина на кинг бургер:vozbud:

Многу примамува сендвичарава,ама многу поскапеа.За вкусот на хамбургерот нема потреба да се збори колку е најдобар.

Ако она од 7ца е сендвич тогаш јас Блез Паскал се викам! Ајде молим те уште тема си отворил, јадев пред едно недела дена таму и стварно не можам да смислам што има толку убаво таму за фалење!

Нема што да кажам поим за фаст фуд,лошо е само шо поскапуваат многу затоа поретко им јадам сега, порано 4 пати неделно сигурно јадев таму

4 пати неделно во средно пред некоја година, и така ни` беа на 5 минути од школо. Сега ми е на 5 минути од дома, ама некако не ми се даваат 20 денари повеќе.. а дека имаа(т) најдобар хамбургер, да - плескавица на два спрата, пола кило помфрит, и врз сето тоа најубавиот мајонез евр :)

Почнаа лигите.. ај утре ако положам, ќе се частам :)

За тој хамбургер без салата реална цена 90.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom