Па што чекаш трк докај грчка или три бисери и земи си еден хамбургер многу си пропуштил од животот не се мери со ниедна сендвичара во градов и поширокоНемам јадено до сега таму, а и некако прескапи ми се![]()
Па кажав де зошто ги пропуштам (BORED)Па што чекаш трк докај грчка или три бисери и земи си еден хамбургер многу си пропуштил од животот не се мери со ниедна сендвичара во градов и пошироко:pirat:
Ај идеме некој ден ја ке частам:wink::pirat:Па кажав де зошто ги пропуштам (BORED)
е еве тема што ми се допаѓа!!!!!!!!!
обожавам кога јадам од тука, ама само не е во ред што поскапуваат
па уште си мал, 3 години а сака да јаде хамбургер:pos2:Не поднесувам плескавици(и било какво свинско), па како и шо очекував, кога пробав,хамбургерот ме тераше на повраќање.
Ама затоа од тостот со помфрит внатре ми течат лиги. Кифлата, кашкавалот, компирите, кечапот и мајонезот им се закон. Но затоа додека тие што купуваат хамбургер за 110 денари се нервираат шо е толку поскапен, еден скапан помфрит во тостот чини 50 денари + и ми дава една апсурдна сума(130 денари) да купам нешто што можам да го купам X2 во други продавници. Па затоа и ретко јадам таму![]()
4 пати неделно во средно пред некоја година, и така ни` беа на 5 минути од школо. Сега ми е на 5 минути од дома, ама некако не ми се даваат 20 денари повеќе.. а дека имаа(т) најдобар хамбургер, да - плескавица на два спрата, пола кило помфрит, и врз сето тоа најубавиот мајонез еврНема што да кажам поим за фаст фуд,лошо е само шо поскапуваат многу затоа поретко им јадам сега, порано 4 пати неделно сигурно јадев таму