Сендвичара "Седмица"

  • Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Комбиниран имаш два со пилешка салама и со ,,друга,,.
Значи коа ке нарачаш ке напоменеш со пилешка салама и таков ти даваат.

А за хамбургерот секој пат прашувам со какво месо е.Тие викаат со телешко-говедско,па сеа они ако ме лажат,на нивна глава гревот:).
Мене покојниот Бада, ми викаше дека свинско-телешко е месото. :)
 
Те прашав да кежеш какво месо има, ама Армин ми одговоре. Не се нервирај :lol:
 
О... Седмица...

Тие компирчиња, тој кечап, тој мајонез, па со буковец одозгора... Убедливо најдобрата брза храна во градот! Порано јадев по цел хамбургер, сега или го делам со некој, или земам комбиниран зошто ме прејадува ептен... Инаку, тоа со цената што ја покачуваат цело време стварно и мене ме нервира ама што кога им се може? Не им се намалува гужвата, кога и да влезам има ред до врата!
 
Комбиниран имаш два со пилешка салама и со ,,друга,,.
Значи коа ке нарачаш ке напоменеш со пилешка салама и таков ти даваат.

А за хамбургерот секој пат прашувам со какво месо е.Тие викаат со телешко-говедско,па сеа они ако ме лажат,на нивна глава гревот:).

Не сум видел хамбургер со свинско месо.:toe: (ебаго :) )

А ти Крејзи паше мое, хоби ти е офф топици да рокаш по темиве, а ? :)
 
Мммм пред некој ден сестра ми ми донесе хамбургер од ваму , и вкусен многу стварно , ама повеќе од пола не можев да го изедам..:nesum:
А за цените не ми е гајле , друг плаќа ..:pos:
 
Не сум видел хамбургер со свинска салама ја.:toe:

А ти Крејзи паше мое, хоби ти е офф топици да рокаш по темиве, а ? :)

О Шушмо еден кај си видел ти хамбургер со салама.
Со плескавица е хамбургер бе.
 
Те прашав да кежеш какво месо има, ама Армин ми одговоре. Не се нервирај :lol:

Почнувајќи од историјата во која се вели дека првите плескавици биле направени во Македонија, па се до ден денес општиот принцип и правило е да се прави плескавизата за хамбургер од чисто говедско месо. А тоа колку преваранти има денес, и што се не сеуште ставаат во плескавиците јас неможам да ти гарантирам. Инаку обично што сум чул дека се става е свинско месо, пошто е поевтино, соја дека е уште поевтина, дури и сода бикарбона што е најевтино ама ја прави плескавицата екстра голема да изгледа, кога всушост е полна со воздух.
Распрашај се за сигурно како и што ставаат во седмица.
 
Почнувајќи од историјата во која се вели дека првите плескавици биле направени во Македонија, па се до ден денес општиот принцип и правило е да се прави плескавизата за хамбургер од чисто говедско месо. А тоа колку преваранти има денес, и што се не сеуште ставаат во плескавиците јас неможам да ти гарантирам. Инаку обично што сум чул дека се става е свинско месо, пошто е поевтино, соја дека е уште поевтина, дури и сода бикарбона што е најевтино ама ја прави плескавицата екстра голема да изгледа, кога всушост е полна со воздух.
Распрашај се за сигурно како и што ставаат во седмица.
тоа сода бикарбона незнам дали ставаат ама дефинитивно плескавицата ја полнат со презла, затоа не е истата плескавица од сендвичариве и од некоја асална кафана или гостилница или пивница или било што кај што има скара
 
Иначе за во град таа 7ица обавезно избегвајте да ви праи хамбургер таа една млада плава ич не тура помфрит обавезно подесувајте се кај таа црната слаба госпожа пошто става без усул sdво Аеродром исто е кај сите ставаат добро
Иначе мој рекорд за изедено од таму 2 хамбургера еден со и еден без помфрит(што ми се деси после не можам да објаснам)а еден дугар акна 2 цели и еден без помфрит
а вие што не јадете свинско ич кур да не ве боли и така све е соја внатре за волумен
 
Точно.Соја е.Кај таа со црната коса кратка да идете она пуни ненормално:)
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom