Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
епа имаат луѓе што има кажуваат кога ке се рипнат цените,визионери се не се заебанција.

п.с исто ми е смешно кога ке видам некој неук како навлува на тоа за вода пиење hihihihiкако бара вентил а не наоѓа
i za vodata komentar: porano poladna bese da ne kazam grc, ama sea ne e :toe:

i za vodata komentar: porano poladna bese da ne kazam grc, ama sea ne e :toe:

ај да не ја серам темава сеа али јас дури се имам и жалено за водата многу беше ладна после вруќ хамбургер камен вода заби болат и тоа со водата им е за поздрав.....

И сеа е ладна водата.. А не се сеќавам кога последен пат била " Топла "

Чикен од седмица со додаток печурки и многу кечап, стандардно тоа зимав...мммммммммммммммммм лиги ми течат :vozbud::vozbud::vozbud:

Чикен од седмица со додаток печурки и многу кечап, стандардно тоа зимав...мммммммммммммммммм лиги ми течат :vozbud::vozbud::vozbud:
Aj be pa i ti...:pos2: :kesa:
se otepa od placenje.
Barem tuka nemas pravo na zamerki.
Vo zemjata na hamburgerite si!
(hamburger,shush-bush...i teraj na rabota u kola) :wink:

Иако во последно време забушаваат и сите зборуваат дека им се намалил квалитетот на сендвичите, а цените се покачиле, мене секогаш ќе ми се допаѓаат сендвичите од "Седмица".

Еј, абе стварно на најважното заборавив, порано беа поголеми плескавиците, откако ги оскапеа се помали.

МногуУУ Добри СенДвичи... Али имаат сеа некоја нова таму шо им ги праи Дани - Циција жива .. 2 компира неќе да стаи =]:)

уффф, несам знаја дека има тема... ПА НАЈДОБРА СЕНДВИЧАРА Е СЕДМИЦА...!!! ја од куманово иду у скопје само за да купу сендвич... без лжање ... СУПЕР Е СВЕ, скупо али убаво, КЕЧАП и МАЈОНЕЗ ми се највише свиѓаат.. ПОЗДРАВ

Еј, абе стварно на најважното заборавив, порано беа поголеми плескавиците, откако ги оскапеа се помали.

Иако во последно време забушаваат и сите зборуваат дека им се намалил квалитетот на сендвичите, а цените се покачиле, мене секогаш ќе ми се допаѓаат сендвичите од "Седмица".

Е да бе, поскапеле и полоши им биле. Јас колку што памтам цело време исти им биле сендвичите, а за тоа поскапувањето има две фори - поскапи и задржи квалитет, или остај цена ама намали на квалитет. Можда се` малце скапи но сепак, седмица си е седмица. Ех, ми се пријаде еден хамбургер :)

Ау ау ау , прееска јадев сендвил од 7 :) ( хамбургер со кечап и мајонез повеќе од вообичаено:)

Ми се свиѓаат сендвичите ама многу е тоа за мене:icon_lol:Не гледам разлика во квалитетот од коа ги качија цените
А за мајонезот колку не ми се свиѓа аууууу....затоа и ги избегнувам

Секој работен ден после први два часа во школо . . . редовна дестинација :)

Абе не отварајте вакви теми, ми потекоа лиги од вашите мислења. Сега специјално во Скопје треба да идам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom