Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
7 си е 7! Зakon!
А сакате ли да знаете како поштено да ја скратите редицата, и да не мора да чекате?
Ќе ви кажам :) иако може веќе знаете...
Фино поштено ќе си ги земете двата броја од двете локации на сендвичарата (3211-914-Центар, 2447-774-Аеродром) и кога и да ви се пријаде и одлучите да јадете у 7, пет минути пред да го направите тоа свртете го соодветниот телефонски број, соодветно на локацијата на која сте решиле да го напуните стомакот:):):), порачајте го тоа што сте го наумиле и за едно пет минути идете да си ја приберете нарачката, без да чекате во ред нормално :)
Бон Апетит! :)

најачи у градот и пошироко!

Леле денес јадев абе лудница се!Леле мајонезот:)хехе нешто најубаво!
Мн е убаво алал нека им е!Се исплати што е толку скап!

А уствари колку е сега хамбургерот, ја можда повеќе од година не сум бил.

7 си е 7! Зakon!
А сакате ли да знаете како поштено да ја скратите редицата, и да не мора да чекате?
Ќе ви кажам :) иако може веќе знаете...
Фино поштено ќе си ги земете двата броја од двете локации на сендвичарата (3211-914-Центар, 2447-774-Аеродром) и кога и да ви се пријаде и одлучите да јадете у 7, пет минути пред да го направите тоа свртете го соодветниот телефонски број, соодветно на локацијата на која сте решиле да го напуните стомакот:):):), порачајте го тоа што сте го наумиле и за едно пет минути идете да си ја приберете нарачката, без да чекате во ред нормално :)
Бон Апетит! :)

Oваа финта сум ја правел повеќе пати и стварно успева !!!

стигна до 110:)
Е веќе е 120...мамицата нивна, нема веќе да стапнам во 7ца. Ебате тоа апашите, порано кога хамбургер беше 80 денари абе прсти да изедеш а не сега устата партали ќе ти се направи. Башка нарачуваш хамбургер и ти дава комбиниран

Е веќе е 120...мамицата нивна, нема веќе да стапнам во 7ца. Ебате тоа апашите, порано кога хамбургер беше 80 денари абе прсти да изедеш а не сега устата партали ќе ти се направи. Башка нарачуваш хамбургер и ти дава комбиниран
Oд кога променава?...

Па јас јадев пред 3 дена последно и се зареков дека нема веќе да влезам таму....треба пак да се пушти петицијата

Јас јадев пред 3 дена у таа у град 110 си беше..

(не ми се верува дека 110 денара ми е прифатлива цена за хамбургер!:kesa:!!)

Скапџии се мамицата нивна...

И јас јадев во Вторникот во Седмица, но како и вообичаено јадев тост со помфрит без саламa :)
130 денари мамата. Многу често сум скржав(за ова и не знам кој нема да биде) и не сакам да дадам толку пари за такво нешто, ама вкусот на компирите,мајонезот,тостот чоече, еднаш си го вкусил и не те остава на мира ако не го вкусиш бар уште еднаш другата недела :)
Чичко ми зеде хамбургер и беше 110. Не знам зашо 120 ти наплатиле...
Можда си зел комбиниран кој е +10 денари?....
Во секој случај. Скапи се многу, ама ако чуваш пари ќе си дозволиш можда еднаш неделно да јадеш таму :)

A да го лупнат 200 денари хамбургерот, да заокружат цена? Па не сме во Сотби(аукциска куќа во Лондон), па ќе качуваме цени секој месец. Не фала, Кингбургер ми е преку улица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom